Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Vďaka 25-hodinovej výdrži batérie, rukoväti a kolieskam môžete reproduktor ľahko prenášať a užívať si silný zvuk, nech ste kdekoľvek. 
  • TV Sound Booster poskytuje bohatý audiovizuálny zážitok s hlbokými basmi a realistickými vysokými frekvenciami zvuku.
  • Vytvorte si skvelú atmosféru, nech už ste kdekoľvek, vďaka zábavným funkciám ako je všesmerové párty ozvučenie a osvetlenie a karaoke so vstupom na mikrofón a gitaru.

Spoločnosť Sony predstavila SRS-XV900, najvýkonnejší a najhlasnejší párty Bluetooth reproduktor z radu X-series. Reproduktor je súčasťou vízie „LIVE LIFE LOUD“, ktorej cieľom je poskytovať milovníkom hudby na celom svete vzrušujúce zážitky zo zvuku. Život by sa mal žiť naplno, to znamená mať možnosť vychutnať si čistý a bohatý zvuk z nového reproduktora Sony SRS-XV900 a užiť si tak naplno každý okamih.

Naplňte svoj domov silným zvukom vďaka technológii Omnidirectional Party Sound

Vychutnajte si výkonný všesmerový zvuk vďaka reproduktoru SRS-XV900. Tento bezdrôtový reproduktor bol navrhnutý tak, aby zaplnil priestor zvukom. Reproduktor je vybavený reproduktorovou jednotkou X-Balanced, ktorej membrána nemá kruhový tvar, vďaka čomu tak poskytuje väčší akustický tlak. Znižuje skreslenie zvuku tým, že maximalizuje plochu reproduktora, zároveň port Jet Bass Booster poskytuje hlboké, prierazné a silné basy. Stredové meniče reprodukujúce vynikajúcu čistotu vokálov a 6 výškových reproduktorov vpredu, na stranách a vzadu šíri vysokofrekvenčný zvuk všade okolo.

Dlhá výdrž batérie

Teraz môžete prenášať ozvučenie kamkoľvek po celom dome vďaka 25-hodinovej výdrži batérie SRS-XV900, ktorá zabezpečí, že hudba bude znieť vo dne aj v noci. Ak sa vám stane, že reproduktor zostane bez energie, nemusíte si robiť starosti. Vďaka rýchlemu nabíjaniu môžete získať 3 hodiny prehrávania iba za  10 minút nabíjania. S funkciou Battery Care Mode sa nemusíte obávať preťažovania batérie reproduktora, takže bude spoľahlivejší po dlhšiu dobu.

Pohodlná rukoväť a kolieska na jednoduché premiestňovanie reproduktora po dome

Produkt je vybavený praktickou rukoväťou a kolieskami. Kedykoľvek budete chcieť reproduktor premiestniť, uchopte rukoväť na prenášanie a naklopte ho. Robustné kolieska vám umožnia dôjsť až na vašu párty!

Prepojenie s funkciou TV Sound Booster pre lepší zvuk televízora

Reproduktor SRS-XV900 je vybavený jedinečnou funkciou Sony TV Sound Booster, ktorá vám umožní vychutnať si lepší zvuk pri sledovaní televízie. Hlboké basy a realistický vysokofrekvenčný zvuk z reproduktora SRS-XV900 zaplnia miestnosť a zosilnia zvuk televízora. Získate bohatý audiovizuálny zážitok, či už sledujete videá so živými vystúpeniami alebo filmami. Stačí pripojiť optickým káblom (súčasť balenia) k televízoru akejkoľvek značky alebo modelu a vybrať režim TV Sound Booster.

Zábavné funkcie

Milujete karaoke? Potom budete s reproduktorom SRS-XV900 tvoriť dokonalú dvojku. Pripojte mikrofón, vyberte pieseň a dajte do toho všetko. A nezostávajte len pri speve. Vďaka dvom vstupom (mikrofón a gitara) môžete dokonca pripojiť gitaru a reproduktor použiť ako zosilňovač. Pomocou mobilnej aplikácie Fiestable a jej novej karaoke funkcii Double Tracking obohatíte svoj spev a spríjemníte si tak svoj prednes.

A ak by vám to nestačilo, reproduktor budete mať vždy plne pod kontrolou vďaka intuitívnemu hornému dotykovému panelu, ktorý umožňuje meniť funkcie, nastavenie a osvetlenie jednoduchým dotykom.

MEGA BASS a LIVE SOUND

Funkcia MEGA BASS umožňuje zosilniť basy reproduktora, takže budú hlboké a prierazné. S novým reproduktorom SRS-XV900 si môžete vychutnať hudbu ako naživo, zatiaľ čo režim LIVE SOUND vám umožní znovu oživiť jedinečnú atmosféru a prežívať obľúbené hudobné zážitky. V duchu vízie LIE LIFE LOUD vytvárajte nezabudnuteľné okamihy s reproduktorom SRS-XV900.

Jednoduché pripojenie a párovanie pomocou Bluetooth

Funkcia Party Connect via Bluetooth® umožňuje pripojiť až 100 kompatibilných Bluetooth reproduktorov Sony[1] a užiť si synchronizovaný zvuk a osvetlenie na mimoriadne veľkej párty, aby všetci tancovali v rovnakom rytme. Okrem toho, reproduktor umožňuje pripojiť a prehrávať hudbu pomocou pripojenia USB. A ak sa vám vybije batéria smartfónu, môžete ho dokonca pripojiť k reproduktoru a priamo ho nabíjať.

Model SRS-XV900 tiež umožňuje okamžité pripojenie reproduktora k chytrému telefónu pomocou rýchleho párovania Bluetooth pre Android.

Sony | Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV900 je kompatibilný s aplikáciami Sony | Music Center a Fiestable. Pomocou aplikácie Sony | Music Center môžete vyberať zoznamy skladieb, spúšťať ďalšiu skladbu, meniť vzory osvetlenia a režimy zvuku priamo na tanečnom parkete. Aplikácia Fiestable vám umožní prístup k zábavným funkciám, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú atmosféru večierka, ako je vytvorenie zoznamu skladieb na večierok, funkcii karaoke vrátane funkcií Voice Changer a Echo a DJ control na pridanie zvukových efektov.

Na udržateľnosti záleží

Výrobky Sony sú navrhnuté tak, aby poskytovali špičkovú kvalitu zvuku a zároveň brali ohľad na životné prostredie. Na predný a zadný panel a vnútorné časti reproduktora SRS-XV900 sa používa originálne vyvinutý recyklovaný plast, ktorý odráža snahu spoločnosti Sony o zníženie dopadu ich výrobkov na životné prostredie.

Cena a dostupnosť

Reproduktor SRS-XV900 bude v predaji od začiatku októbra 2022 za odhadovanú maloobchodnú cenu 1199€.


[1] Kompatibilné iba s modelmi SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23, SRS-XP700, SRS-XP500, SRS-XG500, SRS-XG300, SRS-XE300, SRS-XE200, LSPX-S3. Výrobky kompatibilné s funkciou Wireless Party Chain nie je možné pripojiť.

Značky: