Ideálny doplnok k hernej myške od Logitech.

Logitech G715 je bezdrôtová herná klávesnica, ktorá predstavuje ideálny doplnok k hernej myške Logitech G705, avšak nám výborne pasovala aj k bielej verzii myši G502 X LIGHTSPEED. Klávesnica podporuje Bluetooth aj LIGHTSPEED konektivitu, pričom na jeden LIGHTSPEED prijímač/vysielač môžete pripojiť aj klávesnicu aj myš, čo sme vyskúšali v praxi a je to skvelé a spoľahlivé riešenie.

Klávesnica zaujme sviežim dizajnom. Toto tvrdenie platí aj pre opierku na ruky, ktorá vyzerá ako biele obláčiky. Je však skutočne komfortná a po pár dňoch používania na ňu nedáte dopustiť. G715 využíva mechanické GX spínače, pričom Logitech ju ponúka v lineárnej a taktilnej verzii. Prvá menovaná verzia je vhodná pre používateľov, ktorí preferujú tichšie klávesy. My používame taktilnú verziu a hoci je o trošku hlučnejšia, ponúka výbornú spätnú väzbu pri stláčaní klávesov.

Logitech G715 neponúka numerickú klávesnicu. K dispozícii je sedem multimediálnych klávesov a scrollovací valček na pohodlnú zmenu hlasitosti. V aplikácii Logitech G HUB si môžete zmeniť nastavenia podsvietenia a prispôsobiť ďalšie nastavenia. Výdrž batérie dosahuje minimálne 30 hodín používania, nabíjanie je možné cez USB-C port.  

Logitech G715Zdroj: Logitech
Logitech G715

Cena: 139,90 eur

Zapožičal: Logitech

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit