Ponúka viacero výhod.

Telekom pokračuje v predstavovaní balíkov služieb Magenta 1. Od utorka si môžu rezidenční zákazníci vytvoriť výhodnejšiu kombináciu mobilných a fixných služieb a ušetriť viac peňazí ako doteraz. O tejto ponuke informujeme v samostatnom článku.

Dnes Telekom predstavil nové balíčky Magenta 1, ktoré sú určené špeciálne pre firmy. Koncept Magenty sa v tomto prípade líši. Nespočíva v kombinovaní rôznych služieb podľa vlastného výberu používateľa alebo skupiny používateľov s cieľom ušetriť. Magenta 1 Biznis je (výhodnou) kombináciou pevných, mobilných a cloudových služieb, ktoré zostavil priamo operátor.

magenta1biznis (5)

Čo je Magenta 1 Biznis?

5 rôznych balíkov

Tieto služby sú navrhnuté pre potreby firiem a obsahujú mobilné dáta, neobmedzené volania a voľné minúty z mobilu, volania z pevnej linky, roamingové volania / dáta a rôzne aplikácie, ktoré sú navrhnuté pre potreby efektívnejšej alebo bezpečnejšej práce. Súčasťou je aj pevný Magenta Office Internet, ktorý zahŕňa záložný prístup cez 4G sieť Telekomu.

Ponuku výborne sumarizuje nasledujúca tabuľka.

magenta1biznis_tabulka

Magenta 1 Standard stojí 43 eur mesačne

Ceny jednotlivých balíkov Magenta 1 Biznis

Ceny jednotlivých balíkov Magenta 1 Biznis

Výhodou je pridaná hodnota

Podľa Telekomu je výhodou Magenty 1 Biznis pridaná hodnota, ktorú ponúka ku kombinácii mobilných a pevných služieb. Je to napr. profesionálna pomoc s nastavením služieb alebo aplikácie pre lepšiu spoluprácu, zabezpečenie a zálohovanie dát vo firemnej sieti a zariadeniach. Zákazníci si môžu podľa potreby uplatniť aj zľavy na nákup mobilných zariadení.

Čo sa aplikácií týka, spomeňme Sygic, Office 365 alebo bezpečnostné riešenia ako CloudVPN, TelekomCloud Backup, MobileIron, ZIMPERIUM, ESET či McAfee. Tie sú súčasťou balíka služieb, firma si ich nemusí kupovať samostatne. Ponuka aplikácií sa líši v závislosti od vybraného balíka Magenty 1 Biznis.

magenta1biznis (1)

Nová komunikačná platforma Magenta Connect

Novinkou je aplikácia pre efektívnejšiu spoluprácu, Magenta Connect. Telekom ju počas tlačovej konferencie prezentoval v praxi, zúčastnili sme sa videokonferencie s prezentáciou a zdieľaním obrazovky. Takýmto spôsobom je napr. možné na diaľku komunikovať s expertom pri riešení problému. Magenta Connect je dostupná pre počítače so systémom Windows a Mac a takisto aj mobilné zariadenia so systémom iOS a Android.

Vďaka tejto službe môžete takisto prijať hovor pevnej linky aj na mobilnom telefóne, alebo si ho presmerovať. Výborne to funguje v prípade, že ste súčasťou telekonferencie a uprostred nej sa potrebujete niekam presunúť. Z pevnej linky si konferenciu „pošlete“ do mobilu.

Hlavné výhody Magenta 1 Biznis podľa Telekomu

Hlavné výhody Magenta 1 Biznis podľa Telekomu

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Viac služieb za menej peňazí. Telekom vylepšuje Magentu 1 s motom „čím viac, tým viac“ (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit