Vďaka novým pravidlám získa benefit viac zákazníkov. Čím viac služieb, tým viac ušetria.

Telekom predstavil nové pravidlá pre balík služieb Magenta 1. Tá predstavuje efektívny spôsob, ako ušetriť, ak používate viacero služieb. Alebo, ak vytvoríte skupinu viacerých používateľov.

Magenta 1 umožňuje kombinovať fixné a mobilné služby do jedného balíka. Je jedno, či služby používate iba vy alebo vytvoríte skupinu služieb viacerých používateľov. Či už ide o rodinu alebo kamarátov.

Koncept je vo všetkých prípadoch rovnaký – čím viac služieb, tým viac výhod, čo sa prejavuje na opakovane zníženej cene paušálu či spoločných benefitoch pre celú skupinu ako neobmedzené volania, SMS a MMS.

Porovnanie starej a novej Magenty 1

Michal Korec prezentuje porovnanie starej a novej Magenty 1

Magentu 1 môže tvoriť najviac 5 mobilných (Happy, Bez záväzkov, Easy) a 3 pevné služby (1 × hlasový program, 1 × internet a 1 × TV). Výhody sa zvyšujú počtom programov od úrovne M. To znamená, čím viac služieb na úrovni M a vyšších používate, tým viac ušetríte. Najlepšiu cenu je možné dosiahnuť pri kombinácii 3 mobilných a 2 fixných služieb.

Spomenuté vylepšenie Magenty 1 spočíva v tom, že najnovšie si môžete vytvoriť skupinu iba z mobilných služieb a stačí mať službu na úrovni M, aby sa aplikovala zľava. Pôvodne sa zľava aplikovala od úrovne L a vyššie. Teraz stačí spojiť napr. dva paušály Happy M do Magenty 1. Takisto je možné využívať výhody vašej skupiny bez ohľadu na viazanosť jednotlivých služieb. V Magente 1 teda môžete mať služby s rôznou dobou (do konca) viazanosti.

magenta_1_stara_vs_nova

Porovnanie starej a novej Magenty 1. Tá nová platí od 28. 6. 2016

Skupinu v Magente 1 je možné spravovať cez webové rozhranie. Jeden z členov skupiny bude fungovať ako jej správca.

Viac informácií nájdete na webe Telekomu. Nová Magenta 1 funguje od 28. júna 2016.

magenta_1_nove_ceny_2016

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit