K dispozícii sú od 24. mája v službe Magio GO M, resp. XL.

Slovak Telekom oznámil, že od dnešného dňa (24. máj 2021) ponúka v službe Magio GO aj obsah v 4K rozlíšení. V Ultra HD vysielajú dva nové TV kanály – športový kanál Eurosport 4K a cestopisný kanál Travel XP 4K.

Oba kanály budú vysielať v 4K rozlíšení a poskytnú vlastný 4K obsah – v prípade Eurosportu je to napríklad tenisový turnaj French Open, ktorý štartuje 30. mája a bude vysielaný naživo v natívnom 4K rozlíšení. Okrem tohto turnaja budú v 4K rozlíšení vysielané aj živé prenosy z US Open a odložené letné Olympijské hry v Tokiu, ktoré sa konajú už o 2 mesiace. Travel XP 4K vysiela zaujímavé cestovateľské magazíny vlastnej produkcie z najrôznejších kútov sveta.

Aby ste mohli sledovať Magio GO v 4K rozlíšení, netreba platiť žiadne extra poplatky, treba mať iba aktivovaný príslušný balík Magio GOEurosport 4K je zaradený v rámci športového balíka od Magio GO M a Travel XP 4K je dostupný v Magio GO XL. 4K rozlíšenie podporujú aplikácie pre smart televízory a Magio GO TV BOX. V prípade mobilných aplikácií a vo webovom prehliadači nie je 4K rozlíšenie dostupné.

Telekom odporúča pre sledovanie v 4K rozlíšení stabilné internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou sťahovania dát 25 Mbps.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Magio GO sa zmení: Čo všetko bude inak?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit