CANAL+ Sport ponúkne 380 zápasov.

Anglická Premier League bude aj naďalej v ponuke televíznych služieb od Slovak Telekom a DIGI Slovakia. Dôvodom je zaradenie nového TV kanálu CANAL+ Sport, ktorý od augusta ponúkne všetkých 380 zápasov.

Zúčastnené strany sa dohodli na vysielacích právach anglickej Premier League až na tri roky, čo znamená viac ako 1000 futbalových prenosov. CANAL+ Sport bude aj v ponuke služieb Skylink a Freesat, ktoré prevádzkuje spoločnosť CANAL+.

V prípade Telekomu bude nový športový TV kanál dostupný na všetkých technológiách TV služieb od balíka L. Futbalové prenosy budú k dispozícii v HD kvalite so slovenským a českým komentárom. V DIGI bude program CANAL+ Sport zaradený do balíka Premium a do ponuky pribudne v priebehu augusta. Zvyšné streamy budú dostupné k dispozícií v aplikácií DIGI GO.

Ďalšie novinky v Magio TV

Liga majstrov UEFA sa okrem TV kanálov PREMIER SPORT 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 dostane aj na PREMIER SPORT 1. Znamená to viac zápasov Ligy majstrov. Obsah je dostupný v Telekome od balíka L. V DIGI je PREMIER SPORT 1 v balíku Štandard a TV kanály PREMIER SPORT 2, Nova Sport3 a Nova Sport 4 v balíku Premium.

TV kanál PREMIER SPORT 1 rozšíri aj ponuku zápasov ďalších líg – La Ligy, Serie A či Bundesligy. Všetky tieto ligy ostávajú naďalej aj na TV kanáloch Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Od 2. augusta 2022 pridal Telekom do služby Magio Sat a balíka XL nový TV kanál Travel XP, ktorý je zameraný na cestovanie a prináša pohľad na tie najkrajšie miesta sveta. Diváci DIGI ho nájdu v novom balíku Platinum, ktorý obsahuje všetky TV kanály ako balík Premium + navyše Cinemax 1, Cinemax 2, Film Europe, Travel XP a XMO. Balík je dostupný na satelitnej aj káblovej technológií a je súčasťou kombinovaných balíkov TV+Internet.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit