Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Doterajšia spolupráca spoločností MAIND a Neit Consulting vyvrcholila vytvorením spoločnej obchodno-dodávateľskej skupiny Neit Group. Tá bude zastrešovať obe
spoločnosti na slovenskom, českom a rakúskom trhu v špecifických oblastiach biznisu, akými sú Data Warehouse, Business Intelligence, CRM a BPM.

Spoločnosti si ponechajú svoje súčasné mená a pôsobnosti na jednotlivých trhoch, ale bude ich združovať spoločná skupina Neit Group a.s. Cieľom je na všetkých trhoch zvýšiť svoju konkurencieschopnosť – ponúknuť širšie a komplexnejšie portfólio služieb, vyššiu flexibilitu dodávok a maximálnu transparentnosť pre medzinárodných klientov. Vedenie Neit Group a.s.
budú zabezpečovať Róbert Sándor a Vlastimil Šimek.

Neit Group dosahuje tržby €11,7 mil a disponuje 160 špecialistami zameranými predovšetkým na oblasť DWH a BI. MAIND s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005 a zameriava sa na oblasti Data Warehouse a Business Intelligence riešení. Medzi klientov patria spoločnosti zo sektoru bankovníctva, poisťovníctva, telekomunikácií, turizmu, zábavy a retailového predaja. Silné
stránky spoločnosti potvrdzuje rada pozitívnych referencií založených primárne na technológiách Microsoft a Oracle. MAIND je Silver Partnerom pre Microsoft BI. Okrem štandardných služieb, dodáva pre zákazníkov aj cloudové BI riešenie ako službu. Spoločnosť MAIND vznikla v roku 2005 s tržbami za rok 2017 na úrovni €4,1 mil. pričom svojimi službami pokrýva zákazníkov nie len zo Slovenska, ale aj Rakúska a Česka.

Neit Consulting s.r.o. je na českom trhu popredným dodávateľom riešení v oblastiach Data Warehouse, Business Intelligence a Business Process Management (BPM). Hlavné sektory pôsobnosti sú financie, telekomunikácie, doprava a výroba. Primárne zameranie je predovšetkým na technológie Oracle, SAS a Microsoft. Neit Consulting je Oracle Golden Partner, SAS Silver Partner a Microsoft Partner. Pre široký okruh zákazníkov poskytuje spoločnosť produkt Team assistant, ktorý je jedným z popredných riešení pre automatizáciu procesov na českom trhu. Spoločnosť vznikla v roku 2005, pričom jej tržby za rok 2017 predstavujú €7,6mil.

Značky: