Aktualizáciu na najnovší Android.

Nothing Phone (2) vyzerá na prvý pohľad ako jeho predchodca, avšak prináša niekoľko zlepšení dizajnu aj použitých komponentov. Za pozornosť stojí zlepšené LED podsvietenie, ktoré obsahuje 11 LED pásikov a 33 samostatných LED zón. Pripomeňme si, že za spoločnosťou Nothing stojí spoluzakladateľ OnePlus Carl Pei, ktorý sa rozhodol založiť si vlastnú značku, ktorej produkty sa vyznačujú jedinečným dizajnom, skvelými parametrami a rozumnou cenou.

Spoločnosť už niekoľko týždňov pre Phone (2) testuje rozhranie Nothing OS, ktoré je založené na Androide 14. Aj s redakčným Nothing Phone (2) sme túto beta verziu vyskúšali, pričom je potrebné poznamenať, že sa nezaobišla bez malých nedostatkov.

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Portál GSMArena informoval, že model Nothing Phone (2) v týchto hodinách dostáva stabilnú aktualizáciu na Nothing OS 2.5, ktorá je založená na systéme Android 14. Medzi veľké zmeny patria nové widgety, aktualizácie rozhrania Glyph a ďalšie možnosti prispôsobenia pre domácu a uzamknutú obrazovku. Nothing tiež pridal integráciu Glyph Progress pre Kalendár Google a aktualizácie časovača Glyph, ktorý teraz funguje na uzamknutej obrazovke.

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Zdroj informuje že nové možnosti miniaplikácií zahŕňajú krokomer na sledovanie denných krokov, aktualizovaný prehrávač médií a miniaplikáciu SOT. K dispozícii je nové šikovné gesto dvojitého poklepania na tlačidlo napájania, ktoré umožní otvoriť ľubovoľnú funkciu. Nothing zároveň informoval, že v najbližších dňoch otvorí beta testovanie aj pre model Phone (1)

V čase písania článku sa nám stabilná verzia Nothing OS 2.5 v telefóne ešte neobjavila, ale je možné, že už v najbližších hodinách bude dostupná na stiahnutie. Overenie dostupnosti aktualizácie na Android 14 si môžete overiť v časti Nastavenia > Systém > Aktualizácia systému.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.