Naznačuje to viacero zdrojov.

Microsoft by mal čoskoro sprístupniť veľkú aktualizáciu pre Windows 10 s názvom „májová aktualizácia 2020„. Táto aktualizácia sa od polovice apríla nachádza v štádiu posledného testovania pred jej sprístupnením pre širokú verejnosť.

Podľa portálu mspoweruser by mal Microsoft začať distribuovať novú aktualizáciu pre širokú verejnosť od 28. mája 2020. Naznačuje to oficiálna webová stránka s informáciami o vydaniach systému Windows 10 – na webe sa objavila úvodná stránka s informáciami o verzii 2004. Portál mspoweruser si takisto všimol aj aktualizovaný kalendár pre distribúciu ovládačov, kde sú dátumy 26. až 28. máj označené ako dátumy distribúcie májovej aktualizácie.

Noviniek bude v májovej aktualizácii pomerne poskromne. Nečakajte žiadne výrazné zmeny či vylepšenia. Pribudnú skôr drobné úpravy niektorých funkcií a ďalšie drobnosti, ktoré majú pomaličky vylepšovať celkový zážitok z používania systému Windows 10. Zoznam najzaujímavejších zmien a vylepšení prinesieme v samostatnom článku.

Windows 10 verzia 2004

Stránka s informáciami o systéme Windows 10 vo verzii 2004 (májová aktualizácia 2020). Zdroj: Microsoft

Zdroj: mspoweruser 

Prečítajte si aj:

Ďalšia veľká aktualizácia pre Windows 10 je dokončená: Takto si ju môžete stiahnuť už dnes

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit