Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Čo budeme v máji pozerať na HBO a HBO GO?

Mission Impossible – Národ grázlů – povinná jazda pre všetkých fanúšikov akčných thrillerov Toma Cruisa a celej tejto špionážnej série. Od 8. mája na obrazovkách hlavného programu HBO.

Ďalším titulom, ktorý stojí za pozornosť, je Garderobiér – výborne obsadená adaptácia  slávnej divadelnej hry. V hlavných úlohách: Antony Hopkins, Ian McKellen a Emily Watson.

Spievajúca Meryl Streep v úlohe starnúcej rockerky, ktorá chce napraviť chyby minulosti a dať dokopy vzťahy v rodine. Trojnásobne Oscarom ovenčená herečka si v komediálnej dráme Nikdy není pozdě zahrá so svojou skutočnou dcérou a film sľubuje príjemný nedeľný večer v dobrej spoločnosti.

Divákom, ktorí preferujú dokumentárne filmy, HBO ponúkne seriál z cyklu VICE – Svět pod lupou: Islámský stát, ktorý pomôže pochopiť príčiny vzostupu IS – momentálne veľmi aktuálna téma.

Cinemax v máji uvedie film, ktorý je ocenený porotou z Berlinale a Sundance – Deník puberťačky o svojráznej, umelecky založenej dievčine, ktorá sa zapletie s priateľom svojej matky. Nenechajte si ujsť príbeh zo San Francisca, ktorý je podkreslený dobovou hudbou zo 70-tych rokov. Prvotriedne herecké umenie predvedú Bel Powley a Alexandera Skarsgårda (True Blood).

Ďalším z tipov je vysoko oceňovaný seriál o vesmírnom programe Apollo – Ze Země na Měsíc. Na jeho produkcii sa zásadne podieľal i Tom Hanks.

HBO GO ponúkne svojim používateľom film z originálnej produkcie – Svědectví. V hlavnej úlohe  Kerry Washington. Je to dráma o prvom prípade sexuálneho obťažovania, ktoré v roku 1991 šokovalo celú americkú verejnosť.

Fanúšikmi i kritikou oceňovaného seriálu Mamon pozýva HBO na originálnu nórsku verziu Mammon. Na HBO GO budú k dispozícii od 22. mája naraz celé dve série.

Značky: