Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vážim si a chcem poďakovať za podporu, ktorú nám spoločnosť stengl na záver sezóny poskytla. Pomohla nám doslova v najťažších časoch,“ hovorí Vladimír Hančík, prezident Volejbalového klubu Slávia UK Bratislava. Ten na tohtoročných majstrovstvách Slovenska získal svoj 16. titul majstra v extralige žien.

Unikátom je, že tím kráčal sezónou bez jedinej prehry. V histórii slovenského volejbalu sa to podarilo zatiaľ len trtikrát. Šestnásty titul majstra Slovenska v extralige žien si tím Slávia UK ukladá do vitrínky spolu s deviatimi titulmi z Československa. Výpočet úspechov klubu zakončuje výhra tohtoročného Slovenského pohára, ktorú si pripísali na konto k jedenástim predchádzajúcim. „Pokiaľ viem, tak v kolektívnych športoch v Československu sa získanie 25 majstrovských titulov nepodarilo zatiaľ nikomu,“ dodáva prezident športového klubu.

Spoločnosť stengl má veľmi blízko k športu a aktívne podporuje mladých ľudí v rozvoji. Je nám cťou, že sme mohli klub podporiť v úspechoch. Ich titul je pre nás najlepšou odmenou,“ hovorí predseda predstavenstva stengl Andrej Petrovaj. “Veríme, že ich húževnatosť a tímový duch bude inšpirovať aj ďalších mladých ľudí po športovej i profesijnej stránke.“

Sponzorský príspevok od spoločnosti stengl, venujúcej sa IT sourcingu a consultingu, bol použitý na produkciu, cestovné náklady a zaslúžené odmeny hráčok. „Potešili nás tiež nové kvalitné dresy a trenírky, ktoré sme už nevyhnutne potrebovali a mohli si ich vďaka sponzorovi dovoliť,“ pochválila sa kapitánka ženského družstva Barbora Koseková.

U nás v stengl veríme, že za poctivú a dobrú robotu, či už za počítačom alebo v športovej hale, majú byť ľudia odmenení. Tak je to v našich očiach fér a správne,“ vysvetľuje Andrej Petrovaj za stengl ich motiváciu podporovať športové tímy.

Aj v mládeži má Slávia UK úspechy. Družstvo junioriek vyhralo majstrovstvá Slovenska. A družstvo kadetiek skončilo strieborné. Klub čakajú ešte majstrovstvá SR v žiačkach, kde majú tiež vysoké ambície.

V súčasnosti sa tri hráčky pripravujú v ženskej reprezentácii na Eurósku ligu, a štyri juniorky budú sa pripravovať na Majstrovstvá európy, ktoré organizuje Slovensko spolu s Maďarskom.

Spoločnosť stengl želá Volejbalovému klubu Slávia UK Bratislava ešte veľa úspechov!

Značky: