Organizátori úspešného turnaja Y-­Games pripravujú už šieste podujatie v poradí.

Tentokrát však budú ponúkať hráčom, už tradične skvelú atmosféru v novom šate oficiálnych Majstrovstiev Slovenska v elektronických športoch. O prestížny titul sa bude bojovať 1. a 2. októbra, v budove Fakulty informatiky a informačných technológií.

LV6_0667_web2016_3_nowat

Medzi tohtoročné novinky turnaja bude patriť na Slovensku doposiaľ nevídaná akcia pod názvom “s TPD na turnaj zadarmo”. Hráči, ktorí sa zaregistrujú na turnaj automaticky získajú zľavu v hodnote ceny registrácie, ktorú si budú môcť uplatniť v sieti predajní TPD. Uchádzači o titul majstra Slovenska sa môžu zapojiť do boja o finančné výhry a vecné ceny v hodnote viac ako 7500,-eur. Táto suma sa bude navyšovať, pretože 20% z ceny štartovného sa automaticky presúva do celkovej výhry. Samozrejme nebudú chýbať ani vecné ceny od partnerov a aj tradičné MČR body.

LV6_0527_web2016_3_nowat

Okrem noviniek si  organizátori pripravili aj množstvo vylepšení.

Prioritou číslo jeden je pre nich správne nastavenie siete, preto oslovili najlepšie firmy na trhu, ktoré sa postarajú o zabezpečenie siete. Hráčom vedia organizátori aktuálne poskytnúť najrýchlejší a najstabilnejší internet, s akým sa môžu na podobných akciách stretnúť, s rýchlosťou až do 10GB/s. Pripomienky hráčov si organizátori zobrali k srdcu a ešte viac doladili herné systémy. Pre hráčov CS:GO majú dokonca pripravený profesionálny tím administrátorov, ktorí majú za sebou množstvo veľkých turnajov na Slovensku, ale aj v zahraničí.

DSC_0716_web2016_3_nowat

Na turnaji môžete každoročne stretnúť špičkových hráčov zo Slovenska a Česka, známych komentátorov, youtuberov a streamerov. Naši hostia si popri programe vždy nájdu čas aj na svojich fanúšikov, s ktorými sa radi odfotia alebo porozprávajú. Majstrovstvá Slovenska však nie sú určené iba pre hráčov. Návštevníci sa už tradične môžu tešiť na bohatý program a množstvo sprievodných aktivít o ktorých pravidelne informujeme na našej fanpage facebook.com/ygamesslovakia! Vrcholom diváckeho programu bude už tradičná cosplay súťaž, ktorá tradične ponúka jedny z najatraktívnejších a najhodnotnejších cien spomedzi podobných súťaží.

registracia tpd_web2016_3_nowat

Registrácie do turnaja začínajú už 18.8.2016 na oficiálnom webe www.y-games.sk .

msr logo_web2016_3_nowat

Majstrovstvá Slovenska Vám prinášajú študenti a dobrovoľníci organizujúci turnaj Y-Games a organizácie Akcie na Mlynoch a ŠPEAI. Za necelé tri roky sa organizátorom podarilo premeniť lokálnu lanku na špičkové herné podujatie s Majstrovským puncom. Pri založení a začiatkoch turnaja stálo aj o. z. Ynet.