Aplikácia na to upozorňuje po nainštalovaní najnovšej verzie.

Aplikácia a služba Mapy.cz patrí medzi obľúbené alternatívy k aplikáciám, ako sú Mapy Google či Waze. Svoju popularitu si získala najmä všestrannosťou. Výborne funguje aj na navigáciu v mestách či v autách a rovnako užitočným pomocníkom je aj v lesoch a na turistike.

Mapy.cz používa na Slovensku viac ako 400-tisíc používateľov a aj preto táto aplikácia nedávno dostala viacero nových funkcií vrátane informácií o aktuálnej dopravnej situácii na slovenských cestách.

Mapy.cz najnovšie oznámili, že čoskoro začnú ponúkať platenú verziu Mapy.cz Premium. Tá bola pôvodne oznámená už v máji tohto roka. Aktuálne sú na jej blížiace sa spustenie upozorňovaní už aj používatelia mobilných aplikácií pre Android aj iOS.

Mapy.cz PremiumZdroj: TOUCHIT
Mapy.cz Premium

Nové pokročilé funkcie a neobmedzené sťahovanie offline máp

Informácia o platenej verzii sa zobrazuje v popise najnovšej aktualizácie mobilnej aplikácie Mapy.cz a takisto aj po jej následnom spustení. Aplikácia informuje, že „od nasledujúcej verzie budete môcť podporiť‘ ďalší rozvoj Mapy.cz kúpou prémiovej verzie. Naši prémioví podporovatelia budú mať k dispozícii nové pokročilé funkcie a možnosť neobmedzeného sťahovania offline máp.“

Bezplatná verzia aplikácie bude aj naďalej fungovať zadarmo. Zmení sa iba ukladanie offline máp. Po novom si budete môcť bezplatne uložiť offline mapu iba jedného štátu vrátane jednotlivých regiónov a pravidelne ju aktualizovať.

Mapy.cz plánujú sprístupniť výhody platenej verzie Mapy.cz Premium aj najaktívnejším členom komunity. Z popisu sa zdá, že by ich mohli získať bezplatne. Výška predplatného nebola zatiaľ oznámená a rovnako neboli bližšie definované ani nové pokročilé funkcie.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit