Prístup doň získajú držitelia prémiových platobných kariet, vydaných slovenskou bankou.

Mastercard v spolupráci s bratislavským Letiskom M. R. Štefánika otvoril nový biznis salónik Mastercard Caproni Lounge. Ten je situovaný na druhom poschodí odletového letiska s výhľadom na historickú repliku lietadla Caproni Ca.33.

Salónik je otvorený denne od 5:00 do 21:30 a dostupný bezplatne pre všetkých držiteľov prémiových kariet Mastercard World Elite, World, Business, Platinum, Mastercard Commercial Cards a kariet Gold, vydaných slovenskou bankou. Bezplatný vstup doň získajú aj všetci cestujúci v biznis triede letov spoločností flydubai, Georgian Airways a iné.

Majitelia ostatných kariet Mastercard môžu získať vstup za jednorazový poplatok vo výške 30 eur a rovnaký poplatok si môže zaplatiť aj sprievod držiteľa prémiovej karty. Pokiaľ máte viacero prémiových kariet na vaše meno, môžete využiť ľubovoľnú z nich. Vstup do salónika je viazaný na meno na karte. Nedá sa teda spraviť to, že by ste na jednu kartu vstúpili do salónika vy a druhú vašu prémiovú kartu by využil váš sprievod.

Bezplatný vstup pre salónika je dostupný aj pre držiteľov prémiových kariet Mastercard

Občerstvenie, TV aj internet

Salónik ponúka komfort, internetové pripojenie, TV či výber z medzinárodnej a domácej dennej tlače. K dispozícii je občerstvenie, alkoholické a nealkoholické nápoje. Časom pribudne aj SWP corner s počítačovým vybavením.

Mastercard očakáva, že salónik tento rok navštívi 6 000 slovenských držiteľov prémiových platobných kariet. Bratislavské letisko ročne vybaví spolu na prílete a odlete približne 2 milióny cestujúcich. K dispozícii sú aj salóniky v Prahe a vo Viedni. Ten druhý menovaný navštívilo počas minulého roka 11 400 slovenských držiteľov kariet.

Salónik ponúka občerstvenie a alkoholické aj nealkoholické nápoje

Prečítajte si aj:

Mastercard chystá novinky na rok 2018. Počíta aj so Slovenskom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit