Hľadáte odolný telefón, ktorý vydrží takmer všetko? Potom je pre vás Maxom MS457 Strong najlepšou voľbou – praktický a super odolný smartfón vhodný na šport i prácu.

Štíhly a veľmi pevný dizajn je ideálnou voľbou pre všetky náročné úlohy. Tento telefón si so sebou môžete vziať na splav, lyžovačku, horskú cyklistiku, na túry do hôr ale aj do práce a nemusíte sa báť že sa vám poškodí. Maxcom MS457 spĺňa štandardy IP68, takže môže byť permanentne ponorený do vody, je odolný voči pádu z výšok a je aj prachuvzdorný.

Ani hardvérovo však na tom nie je zle. Na displeji s uhlopriečkou takmer 13 cm – čo je približne veľkosť 10 Eurovej bankovky, si pohodlne prečítate správy, emaily alebo na mapách zistíte vašu polohu. 4 – jadrový procesor s Android 7.0 dodáva telefónu potrebnú stabilitu, aby zariadenie pracovalo správne za každých podmienok.

Ak radi chodievate na predĺžené víkendy alebo lyžovačky, so 4000mAh batériou budete telefón nabíjať pravdepodobne až doma. V pohotovostnom režime vydrží až 420 hodín. 8 megapixelová zadná a 2 megapixelová predná kamera je štandardom. LTE a sloty na dve SIM karty zabezpečia dokonalé pokrytie všade kam pôjdete. Odporúčaná cena telefónu Maxcom MS457 je 199 Eur s DPH.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.