Verdikt touchIT.sk

CHERRY Gentix je kvalitná trojtlačidlová myš s vynikajúcim pogumovaním bočných strán.

CHERRY MW 2300 sa nám spomedzi modelov v teste zapáčila naviac. Vhodná pre väčšie dlane a vynikajúce pogumovanie z nej robia veľmi dobrý model. A nie je ani najdrahšia.

CHERRY MW 3000 je vypuklejšia a má takisto pogumovanie na bočnom úchope. Ocenili sme spoľahlivosť na rôznych povrchoch. Kto má radšej oblejšie než predĺžené tvary, bude s týmto modelom spokojný.

CLiPtec Comfort-Line RZS825 je vhodná pre tých s väčšou dlaňou. Ideálna na pracovný stôl a hlavne rovné povrchy.

CLiPtec GO-POCKET RZS840 má nehlučné koliesko a je vhodná na rôzne povrch. Ocenili sme aj presnosť pohybu. Je však len trojtlačidlová a má hlučnejšie hlavné tlačidlá.

Connect IT Alien so zaujímavým tvarom predstavuje hernú myš s bezdrôtovým pripojením. Páčil sa nám dizajn tlačidiel ako aj dobrá kĺzavosť.

Connect IT Tomcat 10G má rozšírenú prednú časť a pogumovanie na ľavej strane. Vďaka tomu sa dobre drží. Ocenili sme aj LED signalizáciu dpi.

Genius DX-100 je najlacnejšia myš v teste. Pre deti alebo skutočne nenáročných používateľov sa hodí. Bola prekvapivo spoľahlivá a toto je typický príklad, že cena nie je všetko.

TRACER Commanche je univerzálna a najmä super lacná herná myš. Spodná časť bokov je podsvietená a jej vypuklý tvar je vhodný pre väčšie dlane.

Tracer Kintaro je zaujímavá „prerušovaná“ myš veľkých rozmerov. Má vysoké dpi – až 2400 – no aj tak je vhodná viac na podložku pod myš.

Značky:
1 2 3 4 5

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.