Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, prichádza na trh s novinkou v podobe Wi-Fi Mesh systému Deco M3, ktorý dokáže eliminovať slabý signál v okrajových častiach bytu či iného priestoru a ponúkne plynulý a neprerušovaný on-line zážitok v okruhu až 325 metrov štvorcových.

Základná sada bohato postačí

Základná sada Wi-Fi Mesh systému TP-Link Deco M3 obsahuje jeden router Deco M4R v kombinácii s dvojicou extenderov (opakovačov) Deco M3W, vďaka čomu môže táto sada určená pre európske trhy pokryť plochu až 325 metrov štvorcových. A keby ste náhodou potrebovali ešte väčšie pokrytie, nie je problém dokúpiť viac jednotiek a domácu alebo kancelársku sieť si tak jednoducho rozšíriť ďalším extenderom, ktorý len zapojíte do elektrickej zásuvky.

Zjednotenie celej domácej siete
Vďaka pokročilej technológii Deco Mesh Technology si doma vytvoríte zjednotenú sieť s jediným sieťovým názvom (SSID) a heslom. Pri pohybe v rámci pripojeného priestoru vyhľadáva vaše koncové mobilné zariadenie v reálnom čase vždy ten najvhodnejší extender s práve najsilnejším signálom. Navyše pri prechode medzi miestnosťami alebo dokonca poschodiami ani nespoznáte, že sa váš smartphone alebo tablet práve napojil na inú Mesh jednotku.

Rýchle a stabilné pripojenie

Mesh sada TP-Link Deco M3 ponúka maximálnu rýchlosť prenosu dát do 1 167 Mb/s pre rýchle a stabilné pripojenie kdekoľvek v rámci domácnosti, a navyše bude spolupracovať s prakticky akýmkoľvek poskytovateľom internetového pripojenia (ISP) a modemom. Aj v sieťach, na ktoré sú kladené veľké nároky, dokáže sada Deco M3 ponúknuť pripojenie bez odozvy až pre stovku zariadení.

Bezpečnosť vždy až na prvom mieste
U Mesh systému TP-Link Deco M3 bol kladený dôraz aj na bezpečnosť, ktorú v tomto prípade zaisťujú robustné funkcie rodičovskej kontroly s možnosťou vytvorenia užívateľských profilov pre jednotlivých členov rodiny, filtrovaním skupín webov, časovými limitmi a ďalšími funkciami. K dispozícii je tiež možnosť vypnutia internetu v stanovenú dobu, napríklad vo chvíli, keď sa má rodina spoločne zísť k večeri a vy nechcete, aby vás pri jedle niečo rušilo. Správu týchto a ďalších funkcií môžete jednoducho realizovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Deco. Celý systém potom môžete spárovať s virtuálnou asistentkou Amazon Alexa pre jednoduché ovládanie prostredníctvom hlasových príkazov.

Kľúčové vlastnosti Mesh systému TP-Link Deco M3:

  • Vysoká rýchlosť a nízka latencia: Dokonca aj pri tých dátovo najnáročnejších on-line aktivitách nebudete strácať nervy. Celkom 1 167 Mb/s v dvoch pásmach postačí aj pre viac súbežne pripojených zariadení.
  • Jednotná sieť: Zjednotená sieť zabezpečí plynulejšie pripojenie k internetu odkiaľkoľvek z pokrývaného priestoru.
  • Dôraz na bezpečnosť: Rozšírené funkcie rodičovskej kontroly vám dodajú pokoj na duši.
  • Jednoduché nastavenie: Spolupráca s mobilnou aplikáciou Deco pro Android a iOS.

Značky: