Nezľaknite sa, mnoho vecí zostáva po starom.

O tom, že konverzácie z Instagramu sa budú dať posielať aj z Messengera a naopak sme vás už informovali. Súčasťou rebrandingu a nových možností je aj zmena loga. Mnohí z vás možno postrehli túto zmenu po nedávnej aktualizácii. Je pravdepodobné, že väčšina z vás ju má dostupnú od 13. októbra 2020.

V prípade, že máte stále modré logo aplikácie Messenger, odporúčame spustiť manuálnu kontrolu aktualizácií v Google Play. Mali by ste mať možnosť stiahnuť novšiu verziu. Zmena so sebou prináša aj jednoduchšie reagovanie na prijaté správy.

Teraz sa pod správou zobrazí informácia o tom, že dvojitým ťuknutím na ňu zareagujete. Vyskúšali sme túto funkciu a zatiaľ to vyzerá, že sa dá reagovať len srdiečkom. Takisto sme vyskúšali reagovať inak dlhším podržaním a výberom inej reakcie. Následne sa nepoužila posledná ale opäť srdiečko.

Toto bude pravdepodobne predvolená reakcia. Iné zmeny by mohli priniesť zmätky. Najmä ak by ste si nepamätali, ktorú ste použili naposledy a dvojitým ťuknutím chceli rýchlo reagovať.

lifestyle instagram

Zdroj: Facebook

Prečítajte si aj:

Messenger vás bude chrániť proti podvodom

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.