Ceny produktov stúpajú rýchlejšie ako príjmy, ale nájdu sa tu aj jednoduché spôsoby ako mierne ušetriť.

O2 Extra výhody

Využívam služby všetkých operátorov, ale asi najbližší mi je O2 a to aj vďaka tejto aplikácií, ktorá mi šetrí finančné prostriedky. Aplikácia agreguje jej partnerské ponuky, ktoré je jednoduché aktivovať a potom len nechať načítať QR kód u partnera, či nakúpiť online. Pokiaľ ste vodič ako ja, tak napríklad sa dá ušetriť 4-8 centov na liter pohonných hmôt a to nie je na celú nádrž až tak málo. Výborná funkcia je aj navigácia v rámci kampane „Dátuj zodpovedne“, cez ktorú zodpovednou jazdou viete získať až 5 GB bonusových dát do svojho mobilu, za splnenie podmienok.

365.bank a Unicredit bank

Bankové aplikácie v dnešnej dobe nie sú len o prehľade, ale dajú sa s nimi plnohodnotne využívať všetky služby k vašim účtom. Mimo iné ponúkajú aj možnosti ako šikovne a jednoducho ušetriť. 365ka má ponuky na úsporu priamo v aplikácií a stačí ponuky jednoducho aktivovať a následne už len zaplatiť kartou u partnerov a počkať, kým peniaze prídu naspäť na účet. Dá sa takto ušetriť desiatky eur ročne.

Unicredit bank používa vlastnú aplikáciu U-šetrite, ktorá funguje na ponukách, ktoré treba podobne ako v 365ke aktivovať a opäť len platiť u partnerov. Aplikácia má aj položku darčeky. Tie stačí len vydvihnúť a uplatniť. Okrem toho v oboch aplikáciách je aj možnosť 1,5% cashbacku na čerpacích staniciach Shell. Kupóny a cashback sa tiež dajú kombinovať a jedna ponuka nevylučuje druhú.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Priceless Specials

Táto služba je určená pre všetkých majiteľov platobných kariet od spoločnosti Mastercard. Zbierate platby kartou a následne si viete uplatniť ponukové kódy, ktoré sa automaticky sprístupnia vo webovom rozhraní po prihlásení. Po zmene podmienok tejto služby treba síce platieb násobne viac ako pri spustení tejto služby, ale registrovať viete až 5 kariet a tým pádom sa dajú platby rýchlo nazbierať. Je tak možné dostať sa na najvyššiu – platinovú úroveň a užívať si zaujímavé zľavy.

Zľavové portály a aplikácie na nákup

Všetci ich poznáme, ale aj napriek tomu pri nákupe na tieto aplikácie zabudneme. Vedia ušetriť mnoho eur, či dostať nás aj veľmi lacno na dovolenku a bez kompromisov. Mimo iné používam veľa aj aplikáciu Booking.com, ktorá pri vernosti ponúka rôzne bonusy a tiež zľavy do výšky 15 % z ceny ubytovania.

Lidl, Billa, Tesco…

Mimo ponuky v rámci bankových aplikácií formou cashbacku, môžete zľavy využiť aj v rámci samotných aplikácií. Nedávno spustená aplikácia Lidl Plus ponúka rôzne zaujímavé ponuky a samozrejme reťazce používajú aj vlastné vernostné karty, ktoré vedia priamo ušetriť ďalšie peniaze. Ideálne je mať karty nahrané v mobile napríklad v Google Pay. Kupóny sú aj v aplikácií McDonalds, keď máte chuť na trošku rýchleho jedla 😉 Samozrejme, že zľavy za vernosť sa dajú využiť v rôznych obchodoch.

Aplikácií a služieb, ktoré sa snažia ušetriť nejaké to euro je nepreberné množstvo. Tieto používam ja a teda ich aj môžem odporučiť, …pretože ušetrené peniaze sa dajú neskôr celkom dobre minúť… 😀

Kompletný seriál TOUCHIT odporúča hľadajte TU.

Titulný obrázok: Food Finds Asia

Prečítajte si aj:

Peter odporúča: Kvalitná ochrana aj pre váš smartfón