Funkcia je dostupná aj v mobilnej aplikácii Bing.

Microsoft disponuje bohatou databázou nádherných obrázkov, ktoré každý deň aktualizuje a používa ich ako pozadie vo svojich produktoch – v prehliadači Edge a vo vyhľadávači Bing. Takzvaný denný Bing obrázok je rovnako dostupný v mobilnej aplikácii Microsoft Launcher a Bing pre Android. A najnovšie je k dispozícii aj vo forme aplikácie Bing Wallpapers.

Hlavný koncept novej aplikácie spočíva v tom, že vám umožňuje automaticky meniť pozadie vo vašom Android telefóne, pričom sa použije aktuálny Bing obrázok. Pozadie sa môže automaticky meniť každý deň, týždenne alebo mesačne. Nastaviť si to môžete priamo v aplikácii.

Bing Wallpapers sa od ostatných spomenutých aplikácií od Microsoftu odlišuje v tom, že zmena pozadia je jej jediná funkcionalita. Je preto atraktívna pre používateľov, ktorí nechcú využívať ďalšie funkcie, ako je tomu v prípade aplikácií Bing a Microsoft Launcher.

Bing Wallpapers je dostupný v obchode Google Play. Pre našu krajinu zatiaľ nie je aplikácia sprístupnená, môžete si ju však stiahnuť z overeného zdroja z webu apkmirror.com.

A ak chcete denný Bing obrázok ako pozadie vášho počítača so systémom Windows 10, stiahnite si aplikáciu Dynamická téma z obchodu Microsoft Store.

Zdroj: Google Play

Prečítajte si aj:

Tipy a triky: Chcete nové pozadie pre Windows 10 na každý deň? Vyskúšajte túto aplikáciu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit