Technologický gigant Microsoft neustále rozvíja prepojenia a funkčnosť svojej aplikácie Váš telefón.

Aplikácia Váš telefón od spoločnosti Microsoft rastie stále viac a viac. Umožňuje pripojenie smartfónu s operačným systémom Android k počítaču so Windows 10 a tým získanie prístupu k upozorneniam, SMS správam, fotografiám a mnohým ďalším veciam. 

Spoločnosť Samsung vďaka novému partnerstvu s Microsoftom dokáže v kombinácii s aplikáciou Váš telefón ešte viac. Smartfón Galaxy Note 10 je dodávaný s tlačidlom Prepojiť na Windows 10 a tým komunikovať s obrazovkou telefónu na počítači. Spolupráca Samsungu a Microsoftu povoľuje prístup ku všetkým aplikáciám a obsahu telefónu. Neskôr v tomto roku má byť umožnené tiež prijímanie a uskutočňovanie hovorov.

Môžeme predpokladať, že podobné spolupráce otvorí Microsoft aj pre iné spoločnosti, vyrábajúce smartfóny s Androidom. Oficiálna stránka Pomoci aplikácie Váš telefón však aktuálne neuvádza podporu pre žiadny iný smartfón. 

Váš telefón takisto získa aj možnosť zobrazenia stavu batérie smartfónu na počítači. To môže uľahčiť situácie, keď potrebujete narýchlo zistiť stav batérie a neviete telefón nájsť.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Stiahnite si záplatu na Windows 10. Opravuje problém s vyťažením procesora