Prezentácia sa tradične uskutoční v New Yorku.

Microsoft pripravuje nové generácie svojich zariadení Surface a svetu ich ukáže 2. októbra 2019. Práve vtedy sa uskutoční každoročná tlačová konferencia.

Očakáva sa, že Microsoft predstaví Surface Laptop 3, tablet Surface Pro 7 a tiež Surface Book 3. V prípade tabletu Surface Pro sa dlhodobo špekuluje o výrazných zmenách dizajnu, takže začiatkom októbra zistíme, či sa ich dočkáme už tento rok.

Šepká sa, že Microsoft by mohol ukázať aj skladateľný notebook/tablet s kódovým označením Centaurus. Pravdepodobne neuvidíme finálny produkt, avšak Microsoft môže využiť túto príležitosť, aby naznačil, akým smerom sa budú počítače uberať v blízkej budúcnosti. Inovatívne zariadenie by malo využívať operačný systém Windows Lite, ten sa má dostať na trh budúci rok.

Je pravdepodobné, že Microsoft okrem nového hardvéru oznámi aj pár softvérových noviniek v systéme Windows 10. Prezentáciu Microsoftu budeme pozorne sledovať aj my v redakcii TOUCHIT a podstatné informácie následne prinesieme na našich stránkach.

Pozvánka na tohtoročný Surface event

Zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Testovali sme najnovšie počítače Microsoft Surface: Zmeny si takmer nevšimnete

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit