Doplnené 31. augusta 2019: Mobilný Outlook pre iOS a Android je už dostupný vo verzii 4.0 a v prípade oboch aplikácií sa nám v redakcii zobrazilo nové nastavenie s možnosťou aktivovať tmavý režim.

Microsoft Outlook v tmavom režime

Pôvodný článok 29. augusta 2019: Microsoft oznámil dostupnosť tmavého režimu pre službu Outlook vo webovom rozhraní a tiež aj pre mobilné aplikácie. Nový farebný dizajn používateľského rozhrania bude súčasťou najbližšej aktualizácie mobilných aplikácií pre iOS a Android.

Tmavý režim dostane aj webová stránka Outlook.com a v blízkej budúcnosti aj ďalšie mobilné aplikácie. Microsoft spomína Word, Excel, OneNote, PowerPoint, SharePoint, OneDrive, Planner a To-Do. Všetky tieto služby budú ponúkať tmavý režim s príchodom systému iOS 13.

Čo sa mobilného Outlooku týka, tmavý režim bude automaticky aktivovaný na základe vašich preferencií v systéme iOS a Android. V prípade systému Android sa automaticky zapne aj po spustení funkcie šetriča batérie.

Microsoft tiež zverejnil článok, v ktorom detailne popisuje proces dizajnovania tmavého režimu. A k dispozícii je aj toto video, ktoré ponúka prvý pohľad na výsledok.

Zdroj: medium

Prečítajte si aj:

Google Pay dostal tmavý režim

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit