Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S prémiovým 6,6“ pOLED 10-bit displejom s podporou HDR10+ a zobrazením miliardy farieb, frekvenciou až 120 Hz, jasom až 1300 nitov, čítačkou odtlačkov prstov v displeji a takmer bezrámikovým dizajnom je smartfón moto g72 dostupný už za 279.99 eur.

Spoločnosť Motorola predstavila moto g72, výkonné zariadenie, ktoré ponúka neuveriteľne detailné fotografie so 108 miliónmi pixelov a filmový displej s viac ako miliardou farieb. Nový člen populárnej rodiny moto g tiež kombinuje dva veľké stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos®, výkonným procesorom podporovaným neuveriteľnou batériou s bleskovo rýchlym nabíjaním.

Zdroj: Motorola

Najväčšie momenty života si zaslúžia fotoaparát, ktorý ich všetky zachytí. S moto g72 zažijete 108 MPx hlavný snímač fotoaparátu s ultra vysokým rozlíšením1, ktorý zachytí 9x viac svetla spojením deviatich pixelov do jedného obrovského ultra pixelu pre jasnejšie snímky – dokonca aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach.

Moto g72 prichádza aj s 8 MPx ultraširokouhlým fotoaparátom, takže sa vám do záberu zmestí 4x viac v porovnaní so štandardným objektívom. Navyše dokáže dokonca vnímať hĺbku a v spolupráci s hlavným fotoaparátom automaticky rozostriť pozadie pre profesionálne vyzerajúce portréty. Tento výnimočný systém fotoaparátov dopĺňa špeciálny fotoaparát Macro Vision, ktorý vás priblíži 5x bližšie k akcii a zachytí detaily, ktoré by ste so štandardným objektívom prehliadli.

Sledujte svoje obľúbené filmy a hry ako nikdy predtým s viac ako miliardou odtieňov verných farieb na modeli moto g72. 6,6-palcový pOLED displej s HDR10+ spĺňa filmové štandardy pre presnosť farieb, jas a úroveň kontrastu, takže všetko na obrazovke je mimoriadne realistické. Pre väčší pohlcujúci zážitok je tento ultra tenký displej prakticky bez okrajov a dodáva sa s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz2 , takže všetka vaša zábava je neuveriteľne plynulá.

Nádherný displej dopĺňajú dva veľké stereo reproduktory v kombinácii s technológiou Dolby Atmos®, takže si môžete vychutnať viacrozmerný zvuk. Dolby Atmos funguje aj po pripojení slúchadiel, takže budete počuť detaily ako nikdy predtým.

Vďaka neuveriteľnému systému fotoaparátov a ohromujúcemu displeju sa spoločnosť Motorola postarala o to, aby vaše zariadenie bolo rovnako výkonné ako vy. Procesor MediaTek Helio G99 vám umožní zažiť výkon na vyššej úrovni – či už sa pustíte do náročnej úlohy v obľúbenej hre, alebo budete streamovať najnovší seriál – budete mať k dispozícii všetok potrebný výkon. Hráči zažijú zvýšenie hernej efektivity o 20 % vďaka inovatívnemu 6nm chipsetu, ktorý zachováva výdrž batérie aj pri náročných hrách3.

Moto g72 prichádza aj s úžasnou batériou s kapacitou 5 000 mAh, vďaka čomu ostanete silný po celý deň až do zajtra.4,5,6 A keď sa potrebujete nabiť, s podporou TurboPower™ 30W získate hodiny výdrže batérie už za pár minút.4,7

Dostupnosť a cena

Nový moto g72 je na Slovensku dostupný vo verzii 6GB/128GB s cenou od 279.99 Eur, vo verzii 8GB/128GB s cenou od 299.99 Eur

Výhlásenie o odmietnutí zodpovednosti

Niektoré funkcie, vlastnosti a špecifikácie produktu môžu závisieť od siete a podliehať ďalším podmienkam a poplatkom. Všetky sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. MOTOROLA, štylizované logo M, MOTO a skupina značiek MOTO sú ochranné známky spoločnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Vyrobené na základe licencie spoločnosti Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov. ©2022 Motorola Mobility LLC. Všetky práva vyhradené.

  1. 1.        108 MPx snímač kombinuje 9 pixelov do 1 pre efektívne rozlíšenie fotografií 12 MPx
  2. Automatický režim má minimálnu obnovovaciu frekvenciu zariadenia 60 Hz a maximálnu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz; skutočná obnovovacia frekvencia môže byť nižšia a bude sa líšiť v závislosti od obmedzení a požiadaviek aplikácie/obsahu, nastavení režimu zariadenia a ďalších faktorov.
  3. 3.       Na základe porovnania výkonu MediaTek Helio G99 a Snapdragon® 680, ktoré poskytla spoločnosť MediaTek Inc.
  4. Všetky tvrdenia o výdrži batérie sú približné a vychádzajú z mediánu používateľov testovaných v zmiešanom profile používania (ktorý zahŕňa čas používania aj pohotovostný čas) za optimálnych podmienok siete. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobu používania.
  5. [ROW} Priemerní používatelia môžu získať až 35,6 hodiny výdrže batérie. Batéria musí byť značne vybitá; rýchlosť nabíjania sa s postupujúcim nabíjaním spomaľuje. Nabíjačka sa na niektorých trhoch predáva samostatne. Všetky tvrdenia o výdrži batérie sú približné a vychádzajú z mediánu používateľov testovaných v zmiešanom profile používania (ktorý zahŕňa čas používania aj pohotovostný čas) za optimálnych podmienok siete. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobu používania.
  6. [EMEA} Priemerní používatelia môžu získať až 53,2 hodiny výdrže batérie. Batéria musí byť značne vybitá; rýchlosť nabíjania sa počas nabíjania spomalí. Nabíjačka sa na niektorých trhoch predáva samostatne. Všetky tvrdenia o výdrži batérie sú približné a vychádzajú zo strednej hodnoty testovanej používateľom v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa používanie aj pohotovostný režim) pri optimálnych podmienkach siete. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.
  7. 7.       Batéria musí byť značne vybitá; rýchlosť nabíjania sa počas nabíjania spomalí.

Značky: