Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jeden z najsledovanejších tureckých seriálov všetkých čias, 14 prestížnych nominácií a 8.0 bodu z 10 na imdb.com. Dramatický seriál Zasvätený (Içerde) vytvoril čisto novú a prekvapivo atraktívnu verziu chronicky známeho námetu “polícia verzus mafia”. Teraz prichádza na FilmBox.

Už v utorok 6. októbra o 17:10 si priaznivci akčnej drámy budú môcť vychutnať prvú časť seriálu Zasvätený (Içerde). Nové epizódy sa budú vysielať každý utorok na programe FilmBox. Repríza vo štvrtok. Vždy budú premietané 2 diely za sebou.

Aj keby sa mohlo zdať, že téma boja polície s mafiou je už vyčerpaná a nudná, seriálu Zasvätený sa jej podarilo vdýchnuť nový život. A to vďaka komplexnému a viacvrstvovému príbehu v kombinácií s emocionálne vypätými vzťahmi medzi všetkými kľúčovými hrdinami.

Vďaka tomu sa seriál Zasvätený zaradil krátko po natáčal v rokoch 2016 a 2017 k najpopulárnejším dielam z krajiny polmesiaca. Okrem množstva nominácií, titulu najsledovanejšieho tureckého seriálu, či vysokého hodnotenia na imdb.com si získal srdcia ľudí po celom svete. Nie je to až také prekvapujúce. Turecký filmový priemysel zaznamenal za poslednú dekádu významný rast a v seriálovom biznise mu patrí druhá priečka. Hneď za Spojenými štátmi.

Hlavný hrdina Sarp, ktorého stvárnil populárny Cagatay Ulusoy, je premiantom na policajnej akadémii. Po jej ukončení chce aspoň trochu vynahradiť matke ťažké životné straty – únos druhého syna a zatknutie manžela obvineného z vraždy.

Sarp však nečakal, že sofistikovaný boj s mafiou a jej zákernými praktikami, si od neho vyžiada omnoho viac ako sa zdalo. Náročná a emocionálne vypätá etapa života stojí nielen pred hlavným hrdinom a jeho nepriateľmi, ale aj pred ich najbližšími.

Mimoriadne úspešný seriál Zasvätený  si našiel divákov už vo viac ako 100 krajinách sveta a vďaka FilmBoxu si ho teraz budú môcť pozrieť aj diváci v Česku a na Slovensku.

 

Značky: