Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Trend Micro, celosvetový líder v oblasti bezpečnostných riešení, oznámila menovanie Miroslava Štočka na pozíciu Major Accounts Manager pre Slovenskú a Českú republiku.

Miroslav Štoček prichádza zo spoločnosti VMware, kde pôsobil ako NSX Account Executive a bol zodpovedný za rozvoj sieťovej a bezpečnostnej virtualizácie. Po novom bude mať v Trend Micro na starosť okrem predaja aj konzultáciu bezpečnostných hrozieb pre veľkých klientov, napríklad z odboru financií, energií, komunikácií a služieb. V oblasti informačných technológií sa pohybuje od roku 2011, predtým pracoval v odbore komunikácií, najmä ako obchodný manažér – napríklad pre spoločnosti Nokia a Siemens. Má bohaté skúsenosti s virtuálnou sieťovou bezpečnosťou novej generácie, ktorú úspešne etabloval u významných zákazníkov pôsobiacich vo financiách, energetike a výrobe.

Jeho cieľom je rozvinúť a utužiť vzťahy s kľúčovými zákazníkmi, nastaviť stratégie získavania nových partnerstiev na slovenskom a českom trhu. „Trend Micro je už 30. rok celosvetovým lídrom v odvetví bezpečnosti aj preto, že neustále analyzuje, reviduje a nastavuje trendy v oblasti bezpečnosti a implementuje stratégie, umožňujúce vysokú a efektívnu ochranu klientskych informácií a infraštruktúry,“ hovorí Miroslav. Jedným z kľúčových produktov Trend Micro je preňho Deep Security, ktorý je základným stavebným kameňom pre dosiahnutie nekompromisnej bezpečnosti v datacentrovej a cloudovej infraštruktúre s potrebami a víziou „Securing Your Connected World“.

Vo voľnom čase sa venuje predovšetkým športu a cestovaniu so svojím 16-ročným synom, k jeho najväčším koníčkom patrí lyžovanie, horský bicykel, plachtenie, spoznávánie nových kultúr, psychológia a rozvoj osobnosti.

Značky: