O siedmich z nich pritom nemáme zatiaľ žiadne informácie.

Ide o kódové označenia evergo, evergreen, zeus, cupid, psyche, pissarro a pissarropro. O zvyšných šiestich modeloch sa podarilo získať aspoň základné informácie, ktoré čiastočne naznačujú, o aké zariadenia by malo ísť.

Jedno zo zariadení s kódovým označením cygnus ponúkne 90 Hz displej a trojitý zadný fotoaparát. Zahŕňa 108 Mpx senzor od Samsungu, ultraširokouhlý objektív a teleobjektív s 5-násobným priblížením. Predná kamera by mala byť umiestnená v diere displeja.

Podarilo sa tiež získať informácie o zariadení s kódovým označením bestla so 64 Mpx senzorom Samsung GW3. Rovnaký modul je použitý aj v prípade teleobjektívu. Displej ponúka frekvenciu 90 Hz a zabudovaný selfie fotoaparát.

Zdroj: Xiaomiui

Hyacinth má displej s vyššou 120 Hz frekvenciou a trojitý fotoaparát so 108 Mpx hlavným senzorom od Samsungu. Zariadenie s kódovým označením lepus dostane 90 Hz displej, do ktorého bude zabudovaný predný fotoaparát, a tiež trojitý hlavný fotoaparát, kde je kľúčový modul Samsung ISOCELL GN3 s rozlíšením 50 Mpx, ultraširokouhlý objektív a teleobjektív s 5× priblížením.

Smartfón s kódovým označením mercury ponúkne zostavu fotoaparátov, ktorá okrem ultraširokouhlého a teleobjektívu s 5× priblížením ponúkne hlavný fotoaparát s technológiou pixel binning a zdá sa, že hovoríme o 108 Mpx senzore, ktorý vytvára fotografie s rozlíšením 12 Mpx.

Tento rok by mali Samsung a Xiaomi predstaviť aj svoje riešenia fotoaparátov v displeji. Podľa správ tento typ fotoaparátu získa nielen vlajková loď Xiaomi Mi Mix 4, ale aj zariadenie pod značkou Redmi.

Zdroj: Xiaomiui

Prečítajte si aj:

Premeňte svoju domácnosť na inteligentnú so senzormi SwitchBot

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.