Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Supermodelky Natália Vodianová, zakladateľka podujatia, spolu s Karlie Kloss, hostili druhý ročník úspešnej akcie plnej hviezd. V tradičnej londýnskej tržnici Old Billingsgate Market sa konal výročný dobročinný bazár Fabulous Fund Fair nadácie The Naked Heart. Rolls-Royce podporilo podujatie tým, že pripravilo superluxusnú fotografickú kabínku. Hostí podujatia fotila renomovaná módna fotografka Ellen von Unwerth v úplne novom modeli Rolls-Royce Dawn.

V tradičnej londýnskej tržnici Old Billingsgate Market sa konal výročný dobročinný bazár Fabulous Fund Fair nadácie The Naked Heart. Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars podporila charitatívne podujatie tým, že pripravila superluxusnú fotografickú kabínku. Hostí podujatia fotila renomovaná módna fotografka Ellen von Unwerth v úplne novom modeli Rolls-Royce Dawn.

Model Rolls-Royce Dawn Drophead Coupé, vo farbe Midnight Sapphire s interiérom vo vyhotovení Mandarin, pôsobil na akcii v úlohe superluxusnej fotografickej kabínky, v ktorej fotila svetoznáma módna fotografka Ellen von Unwerth. Ručne vyrábaný moderný interiér modelu Dawn bol skvelým nablýskaným pozadím pre návštevníkov Fabulous Fund Fair, ktorí si v ňom mohli spraviť vlastné fotky, ktoré boli niečo ako „Rolls-Royce medzi selfíčkami”.

Nadácia Naked Heart Foundation sa snaží vybudovať spoločnosť, ktorá je otvorená pre ľudí s postihnutiami a špeciálnymi potrebami tým, že povzbudzuje hravosť a vytváranie bezplatných podporných služieb pre znevýhodnené rodiny. Za ostatných 30 rokov sa nadácii Naked Heart podarilo vyzbierať viac ako 30 miliónov eur.

Značky: