Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca elektroniky AOPEN uviedol nový modul, ktorý z profesionálnych displejov Sharp robí PC so schopnosťou spúšťať aplikácie operačného systému Windows.

AOPEN Mini OPS module (PNZB03PC) umožňuje používateľom doplniť k najnovším profesionálnym displejom Sharp PC funkcionalitu a podporu zobrazenia obsahu v rozlíšení 4K.

Modul Mini OPS je novo vyvinutým, zmenšeným formátom pôvodnej špecifikácie Open Pluggable Specification (OPS), ktorá bola zavedená spoločnosťou Intel v roku 2010 a stala sa pre digitálne displeje celosvetovým štandardom.

Modul PNZB03PC v podstate displej Sharp premieňa na počítač bez akýchkoľvek drôtov alebo káblov. Modul samotný má konštrukciu malého formátu (SFF) bez použitia aktívneho ventilátora. Vďaka tomuto je jeho prevádzka tichá a energeticky efektívna. Prináša výkon a výhody najnovších nízkonapäťových procesorov spoločnosti Intel vrátane schopnosti spracovania obrazového obsahu v rozlíšení 4K. Zariadenie sa dodáva s predinštalovaným systémom Windows 10 IoT Enterprise.

Najnovšie správy uvádzajú, že ako najväčší spotrebiteľ displejov sa aktuálne javí maloobchodný sektor, ktorý ich využíva na podporu predaja vnútri predajní. Avšak zvyšuje sa tiež využitie veľkoformátových displejov v korporátnej sfére, v zdravotníctve a sektore vzdelávania, kde spoločnosti umiestňujú displeje na zdieľanie informácií do recepcií, čakární a učební.

Táto diverzifikácia, v rámci ktorej jednotlivé sektory využívajú digital signage odlišnými spôsobmi, vytvára nový dopyt pre adaptabilnú integráciu. Spolupráca medzi Sharp a AOPEN sa zameriava práve na túto potrebu, pričom vytvára digital signage riešenia, ktoré sú flexibilnejšie a umožňujú ľahšiu správu.

Integrácia modulu Open Pluggable Specification spoločnosti AOPEN a oceňovaných zobrazovacích riešení od Sharp prináša absolútne špičkové schopnosti pre bohaté používateľské prostredie. Ďalšou prevádzkovou výhodou je vznik flexibilných riešení priemyselnej kvality, ktoré sú ideálne pre náročné požiadavky komerčného použitia, okrem iného nepretržitú prevádzku a centralizovanú správu zariadení. – uvádza Joy Chua, Global Marketing & Strategic Partnerships, AOPEN.

 Neustále sa pozeráme na spôsoby, ako zlepšiť používateľskú skúsenosť s našimi digitálnymi displejmi, a je nám veľkým potešením uviesť na trh tento nový modul v spolupráci s AOPEN, uviedol Maciej Materna, Visual Solutions Product Manager, Sharp Electronics CEE.
– Našu novú generáciu displejov sme rozšírili o Mini-OPS slot, ktorý ľuďom prináša flexibilitu v zmysle rozšírenia funkcionality ich displejov. Modul spoločnosti AOPEN vám dáva slobodu v spracovaní väčšieho počtu typu obsahu, ako umožňuje bežný prehrávač médií pre signage v maloobchode alebo v kancelárii. Možnosti tohto plug-in formátu sú nekonečné a my sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s našimi partnermi na ceste k uvedeniu ďalších funkcionalít. – doplnil.

Mini OPS modul AOPEN PNZB03PC je teraz k dispozícii od Sharp v rámci celej oblasti CEE. Je možné ho použiť so všetkými interaktívnymi a profesionálnymi displejmi Sharp, vybavenými rozširujúcim slotom Mini OPS. Pre ďalšie informácie navštívte miestne webové stránky Sharp.

Značky: