Poriadok v kábloch, modularita alebo nutnosť mať na určitom mieste všetky potrebné vstupy a výstupy. Toto všetko a ešte omnoho viac dokážete s jednoduchou modulárnou krabičkou ROLINE Keystone 6port. Do boxu je možné jednoducho pripojiť až 6 rôznych modulov/konektorov, ako napr. – HDMI, Ethernet RJ45, Audio, BNC, satelitný F-konektor a mnohé iné. ROLINE Keystone pripevníte kdekoľvek potrebujete, následne k nemu stačí priviesť potrebné káble, zapojiť do modulov, zavrieť a máte pripravený HUB.

Výhodou je, že tento HUB bude vždy prispôsobiteľný vašim individuálnym požiadavkám. Ak bude potrebné niečo zmeniť, jednoducho nepotrebný modul vytiahnete a nahradíte ho iným. Praktické a rýchle riešenie, ktoré je vhodné napr. do kancelárií, kde si do HUB-u pripojíte všetky potrebné zariadenia, aby ste mali k vstupom/výstupom pohodlný prístup od pracovného stola.

Cena: HUB – 2 € / Moduly – od 2,40 €
Zapožičal: www.kabel.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom vydaní TOUCHIT č. 10/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE