Skladacie telefóny sú na vzostupe.

Legendárna séria Motorola Rarz bola v čase vzniku skladacích telefónov priam predurčená k jej veľkolepému návratu. Aj keď od predstavenia prvej generácie ubehli takmer dva roky, príliš veľa vody nenamútila. Tento rok sme už však viackrát počuli o jej nástupcovi, ktorého dizajn nám teraz ukázal generálny riaditeľ spoločnosti Lenovo.

Aj keď získané obrázky nie sú príliš kvalitné, tak prezrádzajú, že oproti predchodcom prišlo k zaobleniu rohov a k zmenšeniu “brady”.

Chen Jin s novou Motorolou Razr 2022

Okrem získaných obrázkov sa môžeme pozrieť aj na produktové video, ktoré zobrazuje siluety Motoroly Razr 2022. Video zo sociálnej siete Weibo ďalej zobrazuje aj ďalšie prvky, ktoré sú pre tento telefón kľúčové. Môžeme si tak všimnúť celkom novú vonkajšiu obrazovku, prepracovaný pánt a aj zostavu dvoch fotoaparátov. K týmto novým zisteniam pridávame aj známe parametre, ktorými bude nová skladačka od Motoroly v priamom konkurenčnom boji s telefónom od Samsungu Galaxy Z Flip4.

Motorola Razr 2022 by mala byť vybavená 6,7-palcovou skladacou obrazovkou P-OLED s úplne novým mechanizmom pántu a obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Vonkajší displej by mal mať podľa najnovších správ 3-palce. Na zadnej strane telefónu nájdeme 50 Mpx hlavný fotoaparát a 13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát.

Vieme aj, že nová Motorola Razr bude poriadne výkonná, o čom svedčí aj čipset Snapdragon 8+ Gen 1 s až 12 GB RAM a 512 GB úložiskom. Rovnako aj cena pre náš trh bude bude zaujímavá. Mala by sa zastaviť pod hranicou 1200 eur (údajne 1149 eur).

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.