Motorola sa pripravuje na predstavenie série smartfónov Edge 50.

O pripravovanom predstavovaní nových smartfónov z dielne značky Motorola už veľmi dobre vieme. Posledné informácie odkazujú na konferenciu, ktorá sa odohrá už 3. apríla a bude určená pre Čínu a Indiu. Európske predstavenie a tiež predstavenie určené pre Severnú Ameriku sa má oproti týmto dvom regiónom trhu oneskoriť, no nebude to o dlhú dobu. Modely zo série Edge 50 však už teraz na seba strhávajú pomerne veľkú vlnu pozornosti a očakáva sa, že ich v sérii bude hneď niekoľko.

Jedným z nich má byť aj Motorola Edge 50 Fusion s kvalitnou výbavou modelu strednej triedy, no aj odpovedajúcou cenou. Novinka sa dokonca objavila aj na prvých renderoch a zdá sa, že bude dostupná hneď v troch farebných prevedeniach. V jednom dokonca vsadí na vegánsku kožu, čo naznačuje posledný únik.

Motorola Edge 50 Fusion: Takéto sú špecifikácie

Model Motorola Edge 50 Fusion by mal na trh prísť v troch atraktívnych farbách nazvaných ako Ballad Blue, Peacock Pink a Tidal Teal. Výrobca tu vsádza na skutočne netradičné farby, ktorými sa chce zrejme odlíšiť od konkurencie a vytvoriť niečo, čo zaujme viaceré generácie používateľov. Bledomodrý model, teda ten vo farbe Ballad Blue má byť podľa únikov z vegánskej kože, čo je v cenovej úrovni tohto smartfónu pomerne neštandardné.

Motorola Edge 50 FusionZdroj: androidheadlines.com
Motorola Edge 50 Fusion

Displej modelu Motorola Edge 50 Fusion má byť zakrivený a zrejme pôjde o 6,7 palcový pOLED panel. O výkon telefónu sa postará čipset Snapdragon 6 Gen 1. Motorola tu aj do lacnejšieho telefónu navyše má priniesť aj vyššiu pamäťovú konfiguráciu a záujemcovia budú môcť siahnuť po verzii s 8 GB RAM a 256 GB interného úložiska. Hlavný snímač fotoaparátu bude mať zrejme 50 Mpx a doplní ho aj 13 Mpx ultraširokouhlý snímač. Selfie fotoaparát zasa podľa úniku bude mať až 32 Mpx.

Z úniku sa dozvedáme aj niečo o kapacite batérie, ktorá bude mať podľa referencie až 5000 mAh. Nabíjanie by mohlo byť podporované pri výkone 68 W, no zdá sa, že Motorola Edge 50 Fusion nebude disponovať nabíjacím adaptérom v balení. Výbava telefónu však bude niekde medzi lacnejším telefónom a prémiovým modelom, keďže tohtoročný model má ponúknuť aj krytie voči vode a prachu na úrovni IP68. Cena modelu Motorola Edge 50 Fusion sa má pohybovať niekde na úrovni 300 amerických dolárov.

Zdroj: androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.