Už o pár dní sa dozvieme, či plány spoločnosti boli naplnené.

Rodina smartfónov motorola edge 50 aktuálne pozostáva z troch modelov, ktorých cena sa začína od 469 eur pre edge 50 fusion až do 999 eur pre vlajkový model motorola edge 50 ultra. Trio pôvodných modelov uzatvára model edge 50 pro, ktorý stojí 699 eur. Doteraz však nebol predstavený základný model edge 50, ktorý má veľkú šancu stať sa najtenším smartfónom s vojenskou certifikáciou na svete

Motorola edge 50 renderZdroj: 91mobiles
Motorola edge 50 render

Hoci tento model bude onedlho predstavený v Indii, tak určite neskrýva ambície dostať sa aj na globálny trh. Po nedávnej sérii informácií, najnovšie vďaka portálu 91mobiles, na internet unikli aj obrázky tohto smartfónu, ktoré odhaľujú jeho dizajn a dostupné farby. Motorola edge 50 bude k dispozícii vo farbách Koala Grey, Jungle Green (vegánska koža) a Peach Fuzz (certifikovaná Pantone farba).

Motorola edge 50 bude vybavená 6,4-palcovým zahnutým pOLED displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a čipsetom Dimensity 7300. Na zadnej strane sa budú nachádzať tri fotoaparáty pokrývajúce rozsah ohniskových vzdialeností 12-72 mm s 50 Mpx hlavným fotoaparátom vrátane OIS. K dispozícii budú ešte 13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát a 10 Mpx fotoaparát s teleobjektívom. Selfie fotoaparát bude mať rozlíšenie 32 Mpx. Do výbavy sa však dostane aj 4 400 mAh batéria s podporou 68 W nabíjania.

Keďže nová Motorola chce zabojovať o titul najtenšieho odolného smartfónu na svete, tak jeho hrúbka bude musieť byť hlboko pod 8 mm. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to celé nakoniec dopadne. Edge 50 5G bude už o pár dní uvedený na indický trh, avšak očakáva sa, že krátko po ňom bude debutovať aj v Európe.

Zdroj: 91mobiles

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.