Pred očakávaným predstavením série moto g8 sa môžeme pozrieť aj na novinku série moto e6.

Pripravovaný dizajn moto g8 sme už spoznali a tentokrát sa môžeme bližšie pozrieť na ďalší pripravovaný smartfón od motoroly s označením moto e6 Play.

Obrázky nám prezrádzajú, že novinka moto e6 Play bude dostupná najmenej v dvoch farbách – modrej a čiernej. Na zadnej strane zariadenia sa nachádza čítačka odtlačkov prstov a jeden fotoaparát vrátane blesku. Dizajn tohto zoskupenie je riešený tak, že z diaľky alebo určitého uhla sa môže zdať, že ide o duálny fotoaparát. 

Displej príde pravdepodobne s pomerom strán 18: 9. Okolo neho je možné vidieť pomerne tenké postranné rámiky, pričom čelo a brada sú pomerne široké. Všetky ovládacie tlačidlá sú umiestnené na pravej strane, zatiaľ čo microUSB port je umiestnený v spodnej hrane a 3,5 mm konektor na slúchadlá na vrchu smartfónu.

Krátke informácie o smartfóne moto e6 Play nič podstatné neprezrádzajú, ale môžeme sa čoskoro tešiť aj na ďalšie cenovo veľmi dostupné zariadenie z radu moto e, ktoré sa predstaví po boku radu moto g8 už 24. októbra. Aktuálne sa predchodca tohto smartfónu predáva pod 100 €, takže aj cena novinky môže byť veľmi zaujímavá.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

motorola one zoom: Cenový tip na smartfón s 3× zoomom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.