Motorola moto g100 okrem vysokého výkonu a obrovského úložiska, ktoré sme spomínali v predchádzajúcom článku, ponúka náročným používateľom ďalšie skvelé benefity za skvelú cenu.

Trojica foťákov pre tie najkrajšie fotky

Motorola moto g100 prináša trojicu fotoaparátov, pričom hlavný má rozlíšenie až 64 MPx so svetelnosťou až f/1.7 a tiež technológiou, ktorá sa postará o spájanie pixelov pre ešte lepšiu svetelnosť.

Krásne portréty a fotky, ktorými zaujmete nielen na sociálnych sieťach, môžete kreovať jedna radosť.

Širokouhlý objektív s rozlíšením 16 MPx, zase využijete pri fotení krajiniek, alebo skupinových fotiek, aby bol v zábere skutočne každý. Navyše motorola moto g100 ponúka úžasné možnosti fotenia. Napríklad duálne snímanie, vďaka ktorému urobíte fotku z prednej a zadnej kamery súčasne, režim portrétu s ktorým odfotíte úchvatné zábery.

Zaujmete aj krásnymi makro fotografiami či režimom spomalenia. Zaujímavá je aj funkcia priblíženia zdroja zvuku pri točení videa. Pri zoomovaní obrazu smartfón nasmeruje aj mikrofóny tak, aby bol zvuk zacielený.

 

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Predná duálna kamera, pre ešte živšie fotografie

Príjemným prekvapením je aj duálna selfie kamera, v prednej časti smartfónu. Tá má rozlíšenie 16 MPx a dokáže sa prepnúť aj do ultraširokouhlého režimu s rozlíšením 8 MPx. To oceníte pri selfie fotografiách s vašimi kamarátmi či rodinou.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Výdrž maratónca

Smartfón má integrovanú až 5000 mAh batériu, vďaka ktorej si zážitok s týmto telefónom môžete užívať až niekoľko dní na jedno nabitie. Samozrejmosťou je aj pribalený 20 W nabíjací adaptér, ktorý podporuje technológiu rýchleho nabíjania TurboPower.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Funkcia Ready For pre jednoduchšiu prácu

Motorola moto g100  podporuje platformou Ready For, vďaka čomu dokážete smartfón premeniť na váš pracovný nástroj. Dá sa povedať, že zo smartfónu pripojením ku monitoru, razom urobíte notebook. Dokonalé riešenie, keď ste na cestách, alebo aj keď potrebujete napríklad zrealizovať videohovor s celou rodinou, v obývačke na televíznej obrazovke.

K telefónu si môžete zaobstarať aj špeciálnu dokovaciu stanicu, ktorá poslúži tiež  ako nabíjačka a stojan na smartfón.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Perfektná konektivita

Za zmienku určite stojí aj konektivita Motoroly moto g100. S telefónom si totiž naplno užijete rýchlu sieť 5G a tiež najnovšiu Wi-Fi 6. Okrem iného má telefón aj vstup pre 3,5 mm audio jack na klasické drôtové slúchadlá, USB-C konektor a Bluetooth 5.1.

NFC čip zase využijete pri bezhotovostných platbách cez Google Pay. Motorola moto g100 je jednoznačná voľba pre tých, ktorí chcú zo smartfónu plnohodnotný, výkonný a multimediálny zážitok. Našu recenziu nájdete tu.

Tento článok vznikol v spolupráci s Motorola Slovensko.