Motorola svoju moto g100 vyšperkovala do detailov. Telefón je určený skutočne pre náročných používateľov, ktorí si potrpia na výkon.

Výkon, ktorý stojí za to

V tomto smartfóne je osadený procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G. Vďaka tomu, že  Motorola do svojich telefónov nedáva zbytočné nadstavby, môžete najnovší systém Android 11 s týmto procesorom využiť skutočne naplno.

Môžete mať zapnutých súčasne množstvo aplikácií a nebudete badať žiadny úbytok výkonu. Motorola moto g100 sa tak mimoriadne hodí pre hráčov a pre všetkých, ktorí si potrpia na vysoký výkon pri používaní. Smartfón vám navyše umožní prístup do vysokorýchlostnej 5G siete.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Pamäť a úložisko pre všetky spomienky

Pri tomto smartfóne si vychutnáte rýchlosť pri jeho používaní. Kombinácia 8 GB RAM a 128 GB interné úložisko vám dáva takmer neobmedzené možnosti v ukladaní svojich spomienok. Obávať sa o veľkosť pamäte skutočne nemusíte, pretože vnútornú pamäť môžete ďalej rozšíriť microSD kartou o ďalší 1 TB.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Displej ako kráľ

Motorola moto g100 disponuje 6,7-palcovým Full HD+ IPS displejom. Ten má obnovovaciu frekvenciu 90 Hz a vďaka pomeru strán 21:9 poskytne skutočný multimediálny zážitok pri sledovaní filmov cez obľúbené služby ako sú Netflix či HBO. Podporuje tiež HDR10 a má farebné spektrum DCI-P3.

Motorola moto g100

Motorola moto g100, Zdroj: TOUCHIT

Ďalšia výbava, ktorá zaujme

Motorola moto g100 vás skutočne príjemne prekvapí. V našom ďalšom článku vám prinášame informácie o jej jedinečných fotoaparátoch, výdrže na batériu či režimu Ready For. Našu recenziu nájdete tu.

Tento článok bol pripravený v spolupráci s Motorola Slovensko.