Naznačujú to iba dve odhalené logá pre klasickú g7 a model Plus.

Nebolo by to po prvýkrát v histórii, čo by Motorola neuvoľnila Play verziu modelovej línie g. Už za čias moto g5 sa predstavenie Play verzie nekonalo. Pritom ide vždy o najlacnejšieho zástupcu aktuálneho modelového roka.

Informácie a logá o budúcoročných modeloch priniesol portál MySmartPrice. Medzi nimi sa nikde nespomína a nezobrazuje verzia Play. Dôkazom by mohli byť aj nasledovné obrázky:

Vyzerá to tak, že verzia Play prestáva byť pre Motorolu prioritou. Chce sa pravdepodobne sústrediť iba na klasickú a Plus verziu moto g línie. Napríklad aj pri aktuálnom moto g6 Play ide skôr o lacnejšie a menej vybavené zariadenie s horším fotoaparátom.

Smartfóny moto g6 boli predstavené v apríli tohto roka a budúci rok sa rovnaký termín očakáva aj pri 7. generácii moto g. Na základe uniknutých fotografií (nižšie) sa pritom môžeme domnievať, že odhalenie môže prísť aj skôr.

Pred pár dňami sa dostali na svetlo sveta fotografie s údajnými smartfónmi moto g 7. generácie. Sú zachytené s menším výrezom v displeji, ktorý je v tvare slzy. Tento únik je neobvykle skorý na to, že by sme mali na uvedenie čakať až do apríla 2019. Všetky tieto informácie sú zatiaľ iba špekuláciami, takže na oficiálne oznámenie si budeme musieť ešte počkať.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Recenzia Motorola moto g6 Plus: V novom tele silný duch

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.