Od 16. júla 2018 je možné zakúpiť smartfón Motorola moto z3 Play s praktickým darčekom.

Bude dostupný v sieti internetového obchodu Alza vo farebnom prevedení Deep Indigo v cene 399 € s DPH. K smartfónu navyše dostanete prídavnú batériu Moto TurboPower Pack s ktorou po priložení k zariadeniu získate celý deň používania navyše. Pri kombinovanom používaní tak získate až 40 hodín výdrže. Vďaka elegantnému a priliehavému dizajnu sa stane súčasťou vášho telefónu, takže vám nebude prekážať.

Moto TurboPower Pack možno využiť aj ako externú nabíjačku, ktorá bleskovo dobije váš moto z3 Play prostredníctvom výkonného 15 W nabíjania. Motorola moto z3 Play spolu s moto mods prekonáva obmedzenia bežných smartfónov a poskytuje pokročilé funkcie v okamihu.

S hrúbkou len 6,75 mm je telefón moto z³ Play jeden z najtenších smartfónov na trhu. Je vyrobený zo skla Gorilla Glass a ľahkého hliníka. Motorola moto z3 Play ponúka displej s plochou väčšou o 13 percent ako aj väčšou hustotou pixelov. Rozmery si pritom zachoval oproti predchodcovi rovnaké. Navyše 6 palcový Full HD Super AMOLED displej Max Vision s moderným pomerom strán 18:9 pre bezrámikové sledovanie obsahu vám ukáže viac obsahu s menšou potrebou posúvania.

Moto z3 Play je pripravený na všetko, čo vám prináša deň s najnovším osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 636 a 4 GB pamäte RAM.

Inteligentné AI fotoaparáty s hĺbkovým snímaním (12 Mpx + 5 Mpx) a novými fotografickými funkciami ponúkajú Cinemagraphs. Cinemagraphs pridávajú zábavnú a kreatívnu príchuť pre vaše fotografie zastavením momentu vo videu, pričom časť záberu ostáva animovaná – unikátna kombinácia videa a fotografie. Predný vylepšený 8 Mpx fotoaparát ponúka voľbu portrétového módu.

Prispôsobte si smartfónu tak, aby zodpovedal vašim predstavám. Dosiahnete to s moto z3 Play a moto mod balíkom. Či už hľadáte väčšiu silu alebo zábavu na cestách, moto mod balíky vám vyhovejú. Navyše všetky vaše obľúbené moto mods pracujú aj s moto z3 Play.

Prečítajte si aj:

Motorola moto g6 Plus: Čo dokáže a ako fotí nový duálny fotoaparát?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.