Technologické možnosti

Zaujímavosťou je použitie procesora od Samsungu. Je tu model Exynos 9609, 8-jadrový, 2,2 GHz. Je dostatočne výkonný na plynulý beh systému a lepšiu strednú triedu. V AnTuTu získate viac ako 150 000 bodov. Kapacita RAM sú 4 GB .

To je štandardná kapacita, hoci sa pomerne bežne stretávame aj so 6 GB. Na Android 9 to postačuje a ako obvykle aj tu máte čistý Android s nadstavbou Moto. Nie je tak rozšírená ako pri moto g7 plus, ale obsahuje množstvo funkcií napojených na hardvérové snímače. Smartfón sa dá kúpiť v jednej a to 128 GB verzii.

V tejto cenovej hladine je to dostatočná kapacita. Ak sa teda nebavíme o tom, čo dokážete zaplniť. Komu bude málo, dá sa pridať karta až s kapacitou 512 GB.

Fotoaparát má rozlíšenie 48 + 5 Mpx. Hlavný objektív má svetelnosť f/1.7, čo poskytne dobrý základ na fotenie nočných fotografií.

Po systémovej stránke je smartfón zaradený do programu Android One. To znamená, že má garanciu dvoch hlavných aktualizácií operačného systému a po dobu troch rokov aj vydávanie bezpečnostných aktualizácií. Nadstavba Moto používa funkcie na zapnutie baterky alebo fotoaparátu zatrasením ruky, rozsvecovanie displeja ak prídu nové notifikácie atď.

Teda klasika z Moto, ako ju poznáte. Systém má štandardne aj rozšírenia Dolby Audio. Tento režim sa nám páčil, odporúčame ho mať zapnutý.

Odporúčame: Ako nastaviť rozšírenia Moto

Obsah recenzie

  1. Spracovanie a telo
  2. Technologické možnosti
  3. Fotografovanie
  4. Verdikt a technické parametre‎

1 2 3 4

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.