Motorola včera predstavila nový MotoMod, ktorý je s cenovkou na úrovni 59,99 dolárov zatiaľ najlacnejším stereo reproduktorom v rodine MotoMods.

360–stupňová kamera, JBL stereoreproduktor SoundBoost, externý nabíjací modul TurboPower Pack, MotoStyle Shell s funkciou bezdrôtového nabíjania, Moto Gamepad stvorený pre hráčov, modul s externou hardvérovou klávesnicou či modul, ktorý je zároveň prenosnou tlačiarňou Insta–Share Printer. Aj to sú niektoré z vybraných MotoMods, ktoré využívajú inovatívny modulárny koncept od Lenova, vďaka ktorému môžete funkčne obohatiť svoj smartfón značky Moto presne podľa vašich predstáv.

K nim sa po včerajšku pridáva modul Moto Stereo Speaker, ktorý sa predáva v modrej, čiernej i červenej farbe. Výrobca napriek nízkej cene sľubuje čistú a hlasnú reprodukciu zvuku obohatenú o veľmi slušné basy. Novinku nepotrebujete nabíjať samostatne ani ju nijakým spôsobom s vašim smartfónom párovať. Stačí zaklapnúť a stereoreproduktor môžete začať využívať prakticky ihneď. Moto Stereo Speaker má v zadnej časti stojan v tvare kruhu a využiť ho, okrem prehrávania obľúbených skladieb, môžete aj na hlasité telefonovanie.

Moduly MotoMods sú kompatibilné so smartfónmi Moto rady Z. Konkrétne ide o Moto Z, Moto Z Droid, Moto Z Play, Moto Z Force Droid, Moto Z2 Force Edition a Moto Z2 Play. V tejto chvíli zatiaľ nie je jasné, či čerstvú novinku Lenovo plánuje oficiálne predávať aj u nás.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Ku smartfónom Moto Z si môžete pripojiť už aj prenosnú tlačiareň. Poznáme jej cenu pre slovenský trh