Tretia generácia má označenie “maven”. 

Prvé informácie o tomto telefóne boli známe už začiatkom tohto roka, pričom jeho dizajn nebol až doteraz potvrdený. Portál XDA-Developers teraz zverejnil fotografie tohto zariadenia, na ktorých sú vidieť obidva displeje.

Na základe nových obrázkov sa už teraz môžeme domnievať, že nová Motorola Razr sa zbaví nostalgického dizajnu svojich predchodcov, konečne bude odstránená veľká brada a celkový dizajn bude hranatejší.

Telefón by si mal zachovať FullHD+ rozlíšenie so selfie fotoaparátom v diere displeja a rozmerovo identický vonkajší displej, aký sme videli už v prípade predchodcu. Hlavný 6,7-palcový Amoled panel by mal mať obnovovaciu frekvenciu na úrovni 120 Hz. Pripravovaná novinka by mala byť aj o niečo ergonomickejšia, keďže čítačka odtlačkov prstov bude zo zadnej strany presunutá k tlačidlu napájania. 

Na zadnej strane nájdeme iba dva fotoaparáty – hlavný 50 Mpx (f/1.8) a 13 Mpx makrofotoaparát. 

Medzi prednosti novej Motoroly má patriť výkon, ktorý bude zabezpečovať aktuálny vlajkový čipset Snapdragon 8 Gen 1. Nie je dokonca vylúčené, že v prípade dostupnosti by sa mohol použiť aj celkom nový Snapdragon 8 Gen 1+. K dispozícii bude 8 GB alebo až 12 GB RAM a vnútorná pamäť 256 GB alebo 512 GB.

Motorola Razr 3 by mala byť dostupná v dvoch farebných variantoch: Quartz Black a Tranquil Blue. Očakávame, že globálna verzia tohto telefónu bude na trh uvedená niekedy v auguste tohto roka za cenu, ktorá by mala odrážať vlajkové parametre tohto modelu. 

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.