Na trh príde vraj v júni.

Motorola Razr 2022 patril k najzaujímavejším skladateľným smartfónom, ktoré prišli na trh v roku 2022. Výrobca spravil viacero medzigeneračných dizajnových zmien, ktoré sa ukázali byť vo výsledku praktické a dobrou voľbou. Ocenili ich novinári, ale aj bežní používatelia.

Nie je teda prekvapením, že Motorola pracuje na novej generácii modelu Razr, ktorá by mala byť predstavená už 1. júna. Tvrdí to Evan Blass, ktorý na sociálnej sieti Twitter zverejnil aj fotografie pripravovaného telefónu.

Jedným z hlavných zlepšení modelu Motorola Razr 2023 by mal byť väčší vonkajší displej. Ten sa nazýva QuickView a v prípade modelu pre rok 2022 mal veľkosť 2,7 palca, viď. titulná fotografia v článku. Nová generácia tento displej výrazne zväčší a bude pokrývať prakticky celú vonkajšiu stranu, resp. jej polovicu.

Je zrejmé, že zväčšovanie vonkajšieho displeja bude jeden z hlavných trendov, s ktorým sa budeme stretávať v segmente skladateľných telefónov. Výrobcovia chcú týmto krokom zlepšiť používateľský zážitok a minimalizovať nutnosť otvárania telefónu kvôli každej notifikácii.

Motorola Razr 2023Zdroj: Evan Blass / Twitter
Motorola Razr 2023
Motorola Razr 2023Zdroj: Evan Blass / Twitter
Motorola Razr 2023

Zdroj: Evan Blass

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit