Motorola Razr 50 je v špeciálnej ponuke, netýka sa modelu Ultra.

Ten je dostupný za oficiálnu cenu 1199 eur. Všetky dôležité informácie o tomto smartfóne sme uviedli v tomto článku. Pôvodná cena Razr 50 je 899 eur a od 11. júla 2024 bude v špeciálnej časovo limitovanej cene 799 eur. Slovenské zastúpenie hovorí, že bude platná minimálne do konca mesiaca. V tejto cene ho kúpite v predajných kanáloch na celom Slovensku. Telefón je dostupný v troch farebných variantoch a balenie obsahuje puzdro s remienkom.

Motorola Razr 50 / UltraZdroj: TOUCHIT
Motorola Razr 50 Ultra / Razr 50

Na rozdiel od modelu Ultra, má Razr 3,6“ displej. Rovnako je navrhnutý tak, aby ste najčastejšie úkony zvládli bez potreby otvárania telefónu. Jednou z predinštalovaných aplikácií je AI od Googlu v podobe asistenta Gemini. Z našich skúseností je predný displej veľmi dobre čitateľný na priamom slnku. To ale platí aj pre veľký displej (6,9″ P-OLED 2640 × 1080 @144 Hz). Telefón má ochranu IP52.

Výrobca hovorí, že až 50 % používateľov iPhonov sa zaujíma o model Razr. Tí prostredníctvom svojho zariadenia s iOS hľadajú informácie o tomto skladacom telefóne. Motorola prepracovala rozhranie displeja, ktorý môže slúži ako hlavný displej aj pre aplikácie, nielen pre špeciálne widgety.

Motorola Razr 50

Zdroj: Motorola, vlastné

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.