Spolu s vybavenejším súrodencom by mal byť predstavený 1. júna.

O skladacích telefónoch Razr 40 a Razr 40 Ultra sa v ostatných dňoch objavilo pomerne veľa informácií. Tie nielen poskytujú dobrú predstavu o tejto dvojici, ale aj naznačujú jej blížiace sa predstavenie. Pred pár dňami sme sa dozvedeli, že model Ultra dostane namiesto aktuálneho vlajkového čipsetu Snapdragon 8 Gen 2 minuloročný Snapdragon 8+ Gen 1. Aj napriek tomu bude tento model dostatočne výkonný na to, aby sme ho aj v roku 2023 označili za vlajkový.

Motorola Razr 40Zdroj: MySmartPrice
Motorola Razr 40

Teraz sa však bližšie pozrime na lacnejšiu verziu skladacieho telefónu série Razr 40. Tento pripravovaný telefón sa aktuálne objavil v sérii oficiálnych marketingových obrázkov, čím sa prakticky skončili akékoľvek špekulácie týkajúce sa dizajnu a pozorovateľnej výbavy tohto smartfónu. Zverejnené obrázky vyzerajú totiž veľmi autenticky.

Nedávno zverejnené správy naznačovali, že lacnejší model série Razr 40 sa mal volať Razr Lite, avšak nové správy to popierajú. Podľa dobre informovaného zdroja je zrejmé, že Razr 40 bude k dispozícii v troch farebných variantoch vegánskej kože – olivovo zelenom, fialovom a krémovom. 

Motorola Razr 40Zdroj: MySmartPrice
Motorola Razr 40

Z uniknutých fotografií je vidieť, že telefón je vybavený tradičnými tlačidlami na ovládanie hlasitosti a napájania, rovnako ako aj USB-C portom. Vedľa neho je vidieť aj mriežku reproduktora. Hoci Motorola o svojich nových skladacích telefónoch série Razr 40 neprezradila nič, je zrejmé, že na trhu sa objavia už 1. júna. Informoval o tom leaker Evan Blass, ktorý sa vo väčšine prípadov nemýli.

Rozdiely medzi verziami

Jedným z kľúčových rozdielov medzi Razr 40 a Razr 40 Ultra je menší vonkajší displej. Pri lacnejšom modeli bude samozrejme menší, pričom Ultra ho bude mať skutočne obrovský. Údajne bude dosahovať 3,5-palca.

Keďže do možného predstavenie série Razr 40 zostáva ešte niekoľko dní, je viac ako isté, že nových informácií o tomto duu bude pribúdať čoraz viac.

Zdroj: AndroidPolice, MySmartPrice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.