O tom, že aj Motorola pripravuje skladateľný smartfón, niet najmenších pochýb.

Véčková konštrukcia pôvodnej generácie Motorola RAZR je priam ideálna na opätovné oživenie. Vložením flexibilnej obrazovky do vnútornej časti, získa používateľ veľký displej, pričom pôvodný dizajnový odkaz modelového radu bude zachovaný.

Najnovšie na sociálnu sieť Weibo uniklo zopár obrázkov, ktoré by mohli zobrazovať práve nástupcu legendárneho modelu RAZR V3. Pokiaľ sa pozrieme aj ku konkurencii, správy naznačujú, že napríklad Huawei by chcel mať vo svojom portfóliu až polovicu vlajkových lodí skladateľných.

Aj keď pôvodné obrázky Motoroly RAZR V4 (2019) boli už vymazané, tak stránke SlashLeaks sa podarilo získať zopár záberov telefónu so zaujímavým trojuholníkovým, pravdepodobne predajným balením. Aj na základe týchto zdanlivo vierohodných obrázkov sa zdá, že krabica bude obsahovať pomerne bohaté príslušenstvo. Okrem telefónu v balení ďalej nájdeme nabíjaciu dokovaciu stanicu, napájaci adaptér, prepojovací kábel USB A – USB C, adaptér na 3,5 mm jack a slúchadlá.

Dávnejšie špekulácie naznačujú, že RAZR V4 bude mať aj sekundárnu obrazovku, ktorú je možné používať, pokiaľ je zariadenie v zloženom stave. Najnovšie obrázky z Weibo ale tento fakt nepotvrdzujú.

Očakáva sa, že pripravovaný RAZR bude obsahovať vynikajúci skladateľný panel, pričom ostatné špecifikácie budú tento smartfón skôr posúvať do vyššej strednej triedy. Namiesto vlajkového čipu bude vo výbave výborný Snapdragon 710. Pamäť RAM môžeme očakávať v rozmedzí 4 – 6 GB.

Aj keď nepoznáme presný dátum predstavenia, očakáva sa, že legendárne véčko v novom šate príde už počas tohto roka. Najsilnejšou konkurenčnou výhodou bude práve cena. Očakávame, že bude na hranici 1500 dolárov.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Motorola RAZR 2019: Pozrite si epické video prichádzajúcej legendy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.