Model Moto G Stylus (2023) sa objavil v porovnávacej platforme Geekbench.

Telefóny série Moto G Stylus sa vyznačujú veľkými displejmi a priaznivou cenou. Preto je možné tieto zariadenia označiť ako lacné alternatívy ku modelom Galaxy S Ultra. Keďže modely od Motoroly stoja na opačnej strane cenovej ponuky, tak k tomu je prispôsobená aj ich výbava. Portál GSMArena zverejnil informácie, ktoré vychádzajú zo záznamov porovnávacej platformy Geekbench. Tie tak okrem kódového označenia XT2315 odhaľujú aj kľúčové technické parametre.

Motorola Moto G Stylus (2023) bude mať predinštalovaný Android 13, pričom testovaný model prezrádza, že minimálne jedna z verzií bude vybavená 4 GB pamäte RAM. Aj keď na dnešné pomery sa táto kapacita môže zdať nedostatočná, tak v tejto oblasti Motorola odvádza tradične dobrú prácu, čiže ani tento údaj nemusí byť prekážkou pri pohodlnom používaní. Dobrou správou pritom je, že v ponuke bude aj model so 6 GB RAM a 256 GB úložiskom.

Motorola Moto G Stylus 2023 v teste GeekbenchZdroj: Geekbench
Motorola Moto G Stylus 2023 v teste Geekbench

Motorola sa pri modeli Moto G Stylus (2023) bude spoliehať na čipovú sadu od spoločnosti MediaTek. Procesor bude rozdelený do dvoch klastrov – 6 jadier bude taktovaných na 1,80 GHz a dve jadrá na 2 GHz. Tieto parametre tak naznačujú, že by mohlo ísť o čipovú sadu Helio G85 alebo G88.

Dizajn Motoroly Moto G Stylus je moderný, avšak spodný rámik pod displejom by mohol byť o niečo tenší. Selfie kamera bude umiestnená v kruhovom otvore v strednej časti displeja. Rendery prezrádzajú, že pripravovaná novinka bude vybavená dvomi fotoaparátmi. Hlavný fotoaparát bude mať rozlíšenie 50 Mpx.

Ako prezrádza samotný názov, tak Motorola Moto G Stylus (2023) dostane do svojej výbavy stylus. V zariadení sa okrem USB-C objaví aj 3,5 mm jack. Novinka bude dostupná vo farbách Black Beauty a Crystal Grey.

Motorola Moto G Stylus 2023Zdroj: Twitter.com/OnLeaks

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.