O tomto smartfóne sme mohli prvýkrát počuť iba pred pár dňami. Dnes bude oficiálne predstavený.

V prvom úniku sa objavilo iba zopár obrázkov bez väčších detailov, ibaže teraz sa dostáva na verejnosť celá séria fotografií. Do predstavenia pravdepodobne najkrajšieho smartfónu výrobcu ostáva iba pár hodín, ale už teraz si môžeme vďaka portálu Winfuture tento smartfón pozrieť z každej strany.

zdroj: Winfuture

Už skôr sme mohli vidieť, že one hyper bude prvý telefón od motoroly, ktorý bude vybavený 32 Mpx pop-up fotoaparátom. Vďaka tomuto riešeniu sa displej zbavil akéhokoľvek výrezu alebo diery a jeho plocha je tým pádom roztiahnutá v maximálne možnej miere.

zdroj: Winfuture

FullHD+ IPS LCD displej má uhlopriečku 6,39-palca. V zadnej časti zariadenia sa nachádza duálna kamera so 64 Mpx hlavným fotoaparátom, vrátane 8 Mpx fotoaparátu na snímanie hĺbky. Vedľa tejto zostavy môžeme tiež nájsť moduly laserového automatického zaostrovania a LED blesku.

Zadná strana je vybavená čítačkou odtlačkov prstov, ale tentokrát bez klasickej “moto” jamky. Spoločnosť motorola presunula svoje logo do ľavého dolného rohu, kde sa nachádza aj označenie modelového radu one, čo naznačuje, že aj model hyper bude súčasťou programu Android One.

zdroj: Winfuture

Na pravej strane sa nachádza tlačidlo napájania a regulácuie hlasitosti, zatiaľ čo spodná časť obsahuje konektor typu C a reproduktor. Pod kapotou sa nachádza čipová sada Snapdragon 675, ktorej sekundujú minimálne 4 GB pamäte RAM a 128 GB vnútornej pamäte. Batéria sa pravdepodobne zastaví na hodnote 3 600 mAh. Viac o tomto smartfóne sa dozvieme už o pár hodín počas oficiálneho predstavenia.

Zdroj a fotografie: Winfuture

Prečítajte si aj:

motorola one macro: Vhodný na makro aj „štandardné“ fotky

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.