Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový mobilný Wi-Fi router M7200, ktorý vytvorí bezdrôtovú sieť a pripojí notebooky, tablety aj mobily cez dátové pripojenie LTE (4G). Je určený pre mobilných pracovníkov, jednotlivcov aj malé skupiny. Využiť ho je možné na dovolenke, na firemných schôdzkach mimo kanceláriu, na workshopoch, na výjazdných zasadnutiach či veľtrhoch a výstavách.

Hotspot TP-Link M7200 podporuje najnovšiu generáciu sietí 4G FDD/TDD-LTE a vďaka tomu poskytuje praktické a jednoducho prenosné vytvorenie Wi-Fi siete vo väčšine krajín a regiónov. Je možné si tak vychutnávať video v HD rozlíšení bez zadrhávania sa, rýchle sťahovanie súborov a stabilné video hovory kdekoľvek a kedykoľvek je potrebné.

Až pre 10 zariadení

Tato kompaktná „krabička“ bez problémov spolupracuje s veľkou škálou bezdrôtových prístrojov. Hotspot M7200 dokáže jednoducho sprostredkovať pripojenie dátovej mobilnej siete 4G/3G súčasne až pre 10 bezdrôtových zariadení, ako sú tablety, notebooky aj mobilné telefóny bez dátového tarifu.

Vydrží pracovať celú smenu

Vďaka batérii s kapacitou 2000 mAh dokáže hotspot M7200 zaistiť bezdrôtové pripojenie až po dobu 8 hodín, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom pri cestovaní, služobných cestách, aktivitách v prírode a pre mnohé ďalšie spôsoby, ako je možné ho využiť. Výdrž batérie sa samozrejme môže líšiť v závislosti na podmienkach konkrétneho prostredia.

Vytvorte bezdrôtovú sieť za pár sekúnd

Význačným rysom modelu M7200 je kompaktné a pre používateľov príjemné prevedenie – jediné, čo musia spraviť, je vložiť SIM kartu a stisnúť tlačidlo napájania. Potom LTE Hotspot ponúkne svoje služby a rýchlosť 4G pripojenia behom necelej pol minúty.

Jednoduchá správa je zaistená pomocou aplikácie tpMiFi, vďaka ktorej je možné k hotspotu M7200 jednoducho pristupovať a nastavovať ho pomocou pripojených zariadení s iOS/Android. Je možné nastavovať limity objemu prenášaných dát, riadiť, ktoré zariadenia sa smú k Wi-Fi pripojiť a posielať správy.

Kľúčové vlastnosti M7200

  • Zdieľanie prístupu k internetu až pre 10 zariadení súčasne
  • Batéria s kapacitou 2000 mAh vydrží až 8 hodín prevádzky
  • Podporuje najnovšiu generáciu sietí 4G FDD/TDD-LTE, ktoré sú kompatibilné so sieťami vo väčšine krajín a regiónov
  • Jednoduchá správa pomocou aplikácie tpMiFi

Značky: