Moto Mods sú užitočné doplnky k smartfónom radu Moto Z, ktorými rozšírite možnosti ich využitia v priebehu sekundy.

Vďaka magnetu sa moduly okamžite stanú súčasťou vášho telefónu. Zachcelo sa vám 360° kamery alebo preferujete dlhšiu výdrž batérie na cestách? Potrebujete hlasný reproduktor, prípadne hernú konzolu na párty? Je len na vás, aký doplnkový modul si vyberiete.

Od dnešného dňa pribudli v ponuke aj u nás na Slovensku ďalšie tri druhy Moto Mods:

1. Fotoaparát Moto 360

Modul okamžite premení váš smartfón na plnohodnotnú kameru, vďaka ktorej zachytíte všetko jediným stlačením tlačidla. Dokáže snímať vysokokvalitné video v rozlíšení 4K spolu s 3D zvukom, ktorý bude prichádzať zo smeru, ktorým práve pozeráte. Svoj nahraný obsah si môžete jednoducho upravovať priamo v smartfóne prostredníctvom pokročilého softvéru.

Okrem videa môžete fotiť aj ultraširoké snímky so zadným fotoaparátom, dokonca aj selfie fotky budú oveľa kvalitnejšie. Vďaka službe Fotky Google môžete ľahko zdieľať svoje zážitky s priateľmi, alebo naživo vysielať 360° videá prostredníctvom Facebooku alebo YouTube.

2. Moto TurboPower Pack

Ide o dokonalého spoločníka pre každého cestovateľa, s ktorým okamžite predĺžite výdrž svojho zariadenia. Tento externý nabíjací modul má kapacitu až 3490 mAh a štýlový dizajn. Nabíjanie s technológiou TurboPower umožňuje bleskové nabitie telefónu za pochodu (s výkonom 15 W). Ak sa vám Moto TurboPower Pack vybije, stačí ho napojiť na 30 W zdroj a za 20 minút nabijete 50 % jeho celkovej kapacity.

3. Moto Style Shell s bezdrôtovým nabíjaním

Tento modul je ozajstnou špecialitou. Je to štýlový zadný kryt, s ktorým dokážete bezdrôtovo nabíjať váš Moto Z2 Play. Vďaka tomuto krytu môžete svoj smartfón rýchlo nabíjať s výkonom 10 W a to bez použitia káblov a ďalšej záťaže.

Ceny a dostupnosť

Fotoaparát Moto 360 je dostupný na Slovensku za 279 eur,  Moto TurboPower Pack za 65 eur a Moto Style Shell s bezdrôtovým nabíjaním za cenu 45 eur u autorizovaných predajcov Lenovo.

Značky: