Spusteniu stanice predchádzalo na obrazovkách televízie Markíza špeciálne vydanie rannej šou Teleráno, ktoré sa celé nieslo v duchu kriminálnej a detektívnej tematiky.

Našim vstupom v tejto relácii prispela aj naša redakcia. Vysielania Markíza KRIMI začalo v pondelok o 8:30. Vôbec prvým programom bola slovenská premiéra detektívneho filmu Agatha Christie: Hniezdo supov, v ktorom si zahrali aj hviezdy ako Glenn Close či Gillian Anderson.

V špeciálnom vydaní rannej šou Teleráno sme hovorili o špionážnych pomôckach. Vysielanie sa nieslo v duchu kriminálnej a detektívnej tematiky. Novú televíziu Markíza KRIMI uviedol do života symbolickým prestrihnutím policajnej pásky s logami stanice a rozkrojením torty generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Markíza KRIMI prináša najobľúbenejšie krimi seriály ako NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, Kosti, Mentalista, či Kobra 11. Diváci uvidia aj prvé dve premiérové časti záverečnej 15. série seriálu Myšlienky vraha. Počas víkendu pribudne novinka Whiskey Cavalier, legendárna Slečna Marplová, na obrazovky sa vrátia Bostonské vraždy, Profilovač, či NCIS: Los Angeles. Piatkové večery zas budú patriť filmom v rámci žánru krimi.

Grafický vizuál stanice Markíza KRIMI vytvorila dizajnérska agentúra Red Bee Creative so sídlom v Londýne, v spolupráci s interným kreatívnym tímom TV Markíza. Nová televízia Markíza KRIMI vysiela vo Full HD kvalite a už od svojho štartu je súčasťou ponúk väčšiny káblových, satelitných, či IPTV operátorov. Sledovať ju môžu tiež predplatitelia streamovacej služby VOYO. Markíza KRIMI vysiela v štandardnej kvalite aj na webe.

Zdroje: krimi.markiza.sk, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.